הסרת שיער מחפשת המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מחפשת המלצה
    שירן
    06/10/2011

מחפשת מכונה טובה להסרת שיער על מה אתם ממליצים לי??
    איך האילייט (רדיונסי)
    או שעדיף את הבימקס פרו??
    על מה אתם יכולים להמליץ לי ??
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מחפשת המלצה

הוספת תגובה

• ניסיון רע עם מכונות ביתיות

נועה
    09/10/2011

היי שירן, גם אני כמוך חשבתי שעדיף לקנות מכונה הביתה ולעשות את הכל לבד. בדיעבד הסתבר לי שטעיתי :) המכונה עצמה אמנם זולה מטיפול בחוץ אבל החלפת ראש עולה כמעט פי 2 מהמכונה עצמה. בסופו של דבר עשיתי טיפולים באמריקן לייזר ואני ממש מבסוטה...
    שיהיה בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מחפשת המלצה - תגובה

סופי ברנר
    10/10/2011

המכשירים שאת מדברת עליהם כאן הינם מכשיר IPL ולא לייזר. אני אציג לך השוואה בין לייזר ל-IPL - ע"מ שתוכלי להחליט בצורה מושכלת יותר.
    בכל אופן, אני ממליצה לך לא לחפש מכשיר, אלא לגשת לאחת הרשתות של הסרת שיער בלייזר, בהם יש את המגוון הגדול ביותר של מכשירים. בדרך כלל, ע"מ להשלים את הטיפול תזדקקי למספר מכשירים, היות ובמהלך הטיפולים השיער הופך לדק יותר ופלומתי, ואורכי הגל המתאימים לשיער עבה- אינם מתאימים לשיער דק.
    נכון שבאינפרא אדום או IPL אין אורך גל יחיד אלא תווך של אורכי גל, אבל מכיוון שכך, השיטה היא הרבה פחות ממוקדת ומסוגלת להעביר עוצמות יותר נמוכות מלייזר.
    להלן השוואה בין הסרת שיער בלייזר להסרת שיער ב-IPL או אינפרא אדום:

אורך הגל
    בלייזר- יחיד וממוקד. בעל עוצמה מאוד גבוהה ואורכי של 755 ו-810 ננומטר
    ב-IPL או אינ' אדום- אורכי גל לא ממוקדים ובעלי עוצמה נמוכה של 450-750 ננומטר.

התאמה
    בלייזר- לכל סוגי השיער: כהה, עבה, דק עד פלומתי. לכל סוג שיער יש אורך גל שונה.
    ב-IPL או אינ' אדום- שיער עבה יחסית, לא עמוק. לא מתאים לשיער דק או עבה במיוחד.

טווח בין הטיפולים
    בלייזר- חודשיים- שלושה: במהלכם השיער כמעט אינו צומח. בפנים: חודש בין הטיפולים.
    ב-IPL או אינ' אדום- חודש- 6 שבועות ללא צמיחה. בפנים: מומלץ- פעם בשבועיים.

כמות טיפולים ממוצעת עד לתוצאה סופית
    בלייזר- כ-12 טיפולים בממוצע.
    ב-IPL או אינ' אדום- בין 15 ל-20 טיפולים. לא תמיד ישנה הסרה, אלא דיכוי צמיחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו