3 מכונים, המלצות שונות- עזרה בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 מכונים, המלצות שונות- עזרה בבקשה!
    שירה
    08/10/2011

שלום לכולם,
    אני בת 26, החלטתי לעשות הסרת שיער בלייזר ברגליים, מפשעות ובית שחי. בפרופורציה ובנאטורפיל אמרו לי שבלי בעיה אני יכולה לעשות רגליים מלאות. נאטורפיל 10 טיפולים, פרופורציה 12 טיפולים. הסיפור מסתבך כאשר ניגשתי לכללית אסטתיקה שם הרופאה המאבחנת אמרה לי שהיא לא מאשרת לי טיפול בכלל ביריכיים כי הקוטר של שורש השערה שלי לא יגיב לטיפול!!! היא אפילו הייתה סקפטית לגבי טיפול בשוקיים! דרך אגב- אני שחומה עם שיער חום-שחור, תלוי באזור, ולגבי כמות השיער לא חסר... כל חיי אני עושה שעווה או עם מכונה להסרת שיער- כי גילוח פשוט זוועה עבורי. בכללית הם נותנים רק 8 טיפולים בכל אזור. הרופאה בכללית אמרה שזה אפילו מסוכן לעשות ביריכיים, כי ברגע שהלייזר לא יזהה את שורש השערה הוא יזהה את פיגמנט העור ויעשה לי כוויות! ומקסימום השיער יהפרך לעדין יותר, אבל עדיין יהיה שיער! האם זה משהו שנאטורפיל ופרופורציה יקחו אחריות עליו??? כי מבחינתם אני יכולה לעשות בירכיים בלי בעיה בכלל!!! כמו כן בכללית היא אמרה לי ללכת חודש עם ארוך כדי שהשיזוף שלי ידהה ולגלח ולהאריך שיער כדי שתהיה צמיחה מלאה, אחרת הטיפול יהיה מיותר. ובפרופורציה היא אמרה לי תבואי כבר שבוע הבא!!! ובנאטורפיל עוד שבועיים. נותרתי ממש מבולבלת מכל הסיפור, אשמח עד מאוד לעצות......
    תודה רבה ושנה טובה!
    שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 3 מכונים, המלצות שונות- עזרה בבקשה! - תגובה

17/10/2011

שלום שירה,
    מציעה לחזור ליועצת, להגיע בצמיחה מלאה ובעדיפות להכי בהירה שניתן. לבקש להכניס רופאה שתבדוק את הצמיחה.(בהנחה שאולי זה לא בוצע בפעם הקודמת)
    באופן כללי למכונים שונים יש מכשירים שונים,וכל מוסד יודע מה היכולות של המכשור שלו ואולי מכאן הפערים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו