הסרת שיער ומצב הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער ומצב הורמונלי
    עמית
    09/10/2011

שלום, אני בת 29, עור בהיר מאוד, שיער חום כהה, יש לי תת פעילות בלוטת התריס. אני מעוניינת להסיר שיער מהרגליים+מפשעה. במכון להסרת שיער בלייזר אליו ניגשתי אמרו שהם צופים 50% הצלחה בהסרת שיער.

מניסיונכם עם תת פעילות בלוטת התריס, האם זו התוצאה תמיד או שיש סיכוי שיוסרו מרבית השיערות? האם יש מכשירים אחרים שישיגו הצלחה גדולה יותר?

והאם זה משנה אם אני מאוזנת מבחינת הבלוטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער ומצב הורמונלי

הוספת תגובה

• הסרת שיער ומצב הורמונלי - תגובה

סופי ברנר
    16/10/2011

שלום עמית,
    ע"מ לקבל תוצאות טובות בהסרת שיער- חשוב באופן כללי להיות מאוזנת מבחינה הורמונלית. לבלוטת התריס אין השפעה ישירה על שיעור, אבל מאחר והיא חלק משלושת הבלוטות בגופינו, הרי שבדרך עקיפה היא יכולה להשפיע איכשהוא. מניסיוני בתחום, לא ראיתי שזה משפיע על השגת התוצאות, אבל חשוב הדבר שתגיעי לפגישת ייעוץ ע"מ שיועצת מוסמכת ומקצועית תאבחן את שיערך ורק אחר כך ניתן יהיה לשער מה תהיינה התוצאות.

שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה הורמנלית

טוהר החן
    16/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו