מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חשוב לי מידע לגביי מכשירים
ירון15/10/2011אני יודע שזה תלוי בשיער והכל .
פשוט כשאלך למכוני הסרת שיער הגדולים בארץ בשביל לבדוק איפה הכי טוב לי לעשות את הטיפולים
אז כביכול המיכשור ככה אני חושב גם יש לו משקל גדול בבחירת מקום ולא רק עניין העלות של הטיפולים .
אני פשוט רוצה לדעת מאילו מכשירים להיזהר אם הם גרועים ויכולים להזיק
כי יכולים להגיד י יש מכשיר איקס ואז כביכול ישתמשו במכשיר אחר לגמריי.
בגדול אם יש לכם קישור או פשוט שתתנו לי מידע לגביי המכשירים שהם הכי טובים אכותיים ברמה גבוהה עם אחוז הצלחה גבוה בהסרת שיער.
ואם זה כל כך חשוב ענין השיער
אז למשל בידיים השיער דק בינוני כזה ושחור צבע העור שלי לא לבן ולא חום באמצע כזה .
בחזה ובגב השיער קצת יותר עבה ושחור..
תנו לי 3,4 מכשירים מהכי טוב להכי פחות שהכי כדיי להשתמש בהם.
איך אני מזהה מכשיר לייזר למכשיר אינפרא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב את עזרתכם לגביי הסרת שיער בגוףירון11/10/2011
שלום רופאים,
אני בן 28,בעבר עשיית טיפול בנטורופיל להסרת שיער
עשיתי אולי 2 טיפולים בכל אזור בגוף ואז הם פשטו את הרגל כתוצאה מכך הפסקתי את כל הטיפולים.
השאלה הראשונה שלי היא,הורדתי שיער בלייזר בידיים ועשיתי 2 טיפולים
נאמר לי להוריד את כל השיער עם סכין בידיים והרדתי גם שיערות שהיו לא הכי דקות אבל קצת ארוכות פלומתיות כאלה בחלק העליון של היד
ומאז עברו מספר שנים וכתוצאה מכך כל החלק העליון ב 2 הידיים פשוט הפך להיות ממש שעיר כמו שיערות ברגליים זה כל כך מגעיל בעיניי.
אני רוצה להתחיל לעשות שוב טיפולים להסתר שיער,אני פשוט רוצה לדעת איך עדיף לי להגיע לטיפול כלומר אני פוחד שאם אני אגלח ואעשה טיפולים בלייזר יצמח לי בסוף עוד יותר שיער כי הגילוח מגרה את העור או לא יודע מה בדיוק התהליך אבל כביכול נוצרות עוד שיערות.
אפשר למשל במקום לגלח את הידיים להשתמש במכונה להסרת שיער אבל לא מכונה שמגלחת אלה מכונה שפשוט מקצרת את השיער לאורף מסויים שהוא אפקטיבי מספיק לטיפול. (אני פשוט מנסה לצמצם נזקים) השאלה אם זה בסדר או שחובה להוריד את כל השיער בגילוח נקי שהיד תישאר חלקה.
----------
שאלה שנייה:
בעבר לא היה לי בגלל שיער בגב ב3 שנים האחרונות הגב שלי התחיל להצמיח שיער במקומות בודדים ( ויש מקומות שזה פשוט כמו פלומה כזו אבל גדולה יחסית בחלק העליון של הגב מתחת לעורף)השאלה היא איך אני יכול לדת אם השיער ימשיך באמת להתפשט לכל הגב?
האם כדיי להתחיל טיפול להסרת שיער כרגע או שיש גיל מסויים שאפשר לומר שהשיער נגיד בגב יפסיק לצמוח בעוד מקומות?
אני פשוט לא רוצה לעשות טיפול בחלקים שכרגע קיימים ואז זה יתפתח לעוד מקומות או שלא ..... מהניסיון שלכם אשמח לקבל תשובות לגביי זה.
------
והחלק החשוב ביותר ,
אני לא יודע על פי מה אפשר לומר שמכונה לטיפול בלייזר עדיפה אחת מהשנייה
לכן אשמח לדעת איזו מכונה הכי אפקטיבית ויעילה בהסרת שיער ?
השיער שלי שחור כהה דיי קשה ועבה לא דק ברוב המקומות בגוף
וצבע העור שלי לא לבן ולא חום כאילו באמצע כזה .
אני מפחד שפשוט יעשו לי טיפולים במכונה מסויימת ואין לי מושג כמה היא טובה .
מהן המכונות הכי אפקטיביות מהטובה ביותר להכי פחות (4,5 מכונות שלדעתכן אכותיות ופועלים איתם בארץ) .
ועוד שאלה אם יש מקומות בגוף כמו הכתפיים למשל שאין שם שיעור גדול אלה ככה שיערות מפוזרות יחסית,אפרטיבי להשתמש באינפרא ולא בלייזר?
כנ"ל שאלה לגביי שיער במקומות כמו באוזניים (זה לא בשבילי לפחות באוזניים אין לי חחחחח ) אפשר לעשות שם לייזר? או שעדיף אינפרא?
ושאלה אחרונה וומביכה
עושים לייזר באיזור איבר המין ? כלומר על האיבר מין בחלק התחתון ?
אם כן האם יכולה להיות לזה השפעה שלילית על התפקוד המיני בצורה כלשהי ?
** אשמח לקבל המלצה על חברה מקום לבצע את הטיפולים בלייזר.מקום אכותי שעושה עבודה טובה. תודה רבה
שנה טובה וחג סוכות שמח =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב את עזרתכם לגביי הסרת שיער בגוף - תגובה
שי שחר11/10/2011היי אלון
המון שאלות והתשובות תהיינה מתומצתות
אתחיל מהסוף
איזור הבסיס של איבר המין ניתן לבצע טיפולי לייזר או IPL, אני מבצע אצלי בקליניקה להמון מטופלים.איני חושב שבמכונים הגדולים מתעסקים בזה.
השיער בידיים העליונות צמח כי היה שיער הורמונלי שאסור לטפל בו בלייזר. הוא צמח כי הלייזר גרם להתעוררות זקיקים רדומים. הסיבה לצמיחה היא איננה הגילוח.
כרגע לדעתי לא רצוי לטפל באיזור הכתפיים והגב
לגבי סוגי מכשירים,אני מעדיף לא להיכנס לזה כי ישנם סוגים שונים המותאמים לסוג השיער ולגוון העור.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתושה על התשובה,רק תבהיר לי משהו קטן
ירון12/10/2011יש מקומות נוספים שיש שיער הורמונלי
אני פשוט לא רוצה לחזור על אותה טעות שוב במקומות אחרים בגוף ....
ובנוגע לידיים עכשיו כן אפשר לטפל באזורים האלה?
תסביר לי רק אם זה בסדר עכשיו לעשות לייזר בידיים או שלא?
יש יל גם שיער שהוא יחסית דק אבל ארוך בחלק הפנימי של היד למעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתושה על התשובה,רק תבהיר לי משהו קטן - תגובה
שי שחר14/10/2011היי אלון
ישנם איזורים הורמונליים בצידי הבטן והגב, לגבי הידיים ,בד"כ יד עליונה, אך ספציפית לגבי מה ששאלת,עלייך להתייעץ פנים אל פנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)