מכשיר ME מתאים גם לגברים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר ME מתאים גם לגברים?
    שי
    14/10/2011

אני מעוניין להסיר שיער בחזה ובבטן - קצת כתפיים. אני שחום עור- ויש לי שיערות שחורות ועבות. פשוט אין לי כח לללכת למכון, ואני מעדיף לעשות בזמני החופשי לבד בבית.
    גם אם זה יוריד רק 80 אחוז מהצמיחה ולא הכל לגמריי.

לדעתכם המכשיר של הME יעזור? אגב אף פעם לא גילחתי את הבטן שלי - אני יכול לגח עם מכונת תספורת? או שאם אני מרכיב את הראש של הME האפילטור ביחד עם הלייזר הוא קודם מגלח ואז עובר עם הלייזר?

ברור לי שלא באמת ב4 טיפולים אני יראה שינויים ושבצמיחה חזקה אולי צריך אפילו 15 טיפולים, אבל האם זה יעזור? הבנתי שעור קצת ככה ושיער שחור ועבה אלו השערות שיורדות הכי טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר ME מתאים גם לגברים?

הוספת תגובה

• מכשיר ME מתאים גם לגברים? - תגובה

סופי ברנר
    16/10/2011

שלום לך,
    אין שום בעיה להסיר שיער באזור החזה, הבטן והכתפיים ע"י מכשיר. מה שצריך להנחות אותך היא התוצאה. חשוב להבין שמכשיר ME הינו מכשיר העובד על בסיס אורך גל אינפרא-אדום והעוצמה שלו לא חזקה במיוחד. במכשירים אלו, מאוד קשה להתגבר על הצמיחה, ונדרש מכשיר חזק עם עוצמות חזקות לקבלת התוצאה הרצויה. כמו כן, חשוב לקחת בחשבון שכיוון שהפיגמנט של העור שלך כהה- הסיכוי לקבלת כוויה הוא גבוה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו