מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיטות להסרת שיעררועי17/10/2011
שלום,
אני מטופל כבר כשנה וחצי כמעט בכללית אסתטיקה.
ביצעתי הסרת שיער בחזה ובבטן ונכון לבינתיים התוצאות מעולות ומשתפרות בכל טיפול.
יש לי גוון עור בהיר, היה לי די הרבה שיער באיזורים האלו, שיערות עדינות יחסית וכהות.
שאלתי את הצוות האחראי שם מהו סוג המכשיר שבו אני מטופל והם ענו:
APL (למרות שנשמע לי יותר הגיוני IPL)
מהי השיטה הזו? לייזר? גלי אור?
אילו שיטות מקבילות/מתחרות יש?
איך השיטה הזו ביחס לאחרות?
תודה,
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטות להסרת שיער - תגובה
17/10/2011שלום רועי,
לפי תאורך,הט. מתקדם יפה.ו"סוס מנצח" לא כדאי לשנות.
שם כללי לסוג מכשיר לא יקדם אותך,ברר את השם הספציפי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטות להסרת שיער - תגובה
סופי ברנר17/10/2011שלום רועי
האיי פי אל, להבדיל מהלייזר, הוא מכשיר הסרת שיער בעל קשת של אורכי גל ולכן העוצמה שלו פחותה בהשוואה לזו של הלייזר- אשר לו גל חזק וממוקד ולכן גם תוצאותיו עדיפות בהרבה על מכשיר האיי פי אל. האזורים שציינת הינם פלומתיים ומאופיינים בשיער דק וקשה להסרה, כך שגם אם נכון לעכשיו אתה שבע רצון ממהלך העניינים, אין בהכרח פירוש הדבר שהטיפול עבורך הוא אופטימלי ובעל תוצאות מירביות. במידה והתוצאות יהיו לשביעות רצונך בהמשך- מה טוב, אך במידה ולא יהיה כך הדבר הייתי ממליצה לך להגיע אל אחד המכונים המוסדרים להוצאת שיער בלייזר, אשר מעצם השימוש בלייזר ולא במכשיר איי פי אל- יביא לתוצאות טובות עוד יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטות להסרת שיער - תגובה
שי שחר02/01/2012היי רועי
כרגיל,סופי ברנר אינה אוביקטיבית ולמרות שאתה מרוצה מהתוצאות, היא ממשיכה לומר שלייזר עדיין עדיף מIPL
מניסיוני הרב, שיער דק ופלומתי, ידולל יותר טוב בIPL וכמו כן יש לי המון מטופלים שמגיעים לאחר טיפולי הלייזר שסופי כל כך טורחת להלל, הם נשארים עם שיער שלייזר כבר לא יכול עליו ואילו בעזרת הIPL הצלחנו להגיע לעוד דילול משמעותי.
מאחל לך בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות
רועי02/01/2012אכן ההודעה של סופי לא הייתה רלוונטית בעיני מרגע שראיתי את החתימה שלה וכמובן שאתה ההצעה שלה להגיע אליהם.
לא ברור לי איך אפשרו לה לנהל פורום כזה בהתייחס לעובדה שהיא קשורה לעסק כזה.
על פי מה שאתה (שי) וד"ר גלי כתבתם, אני בכיוון הנכון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)