תוצאות בדיקות הורמונליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות הורמונליות
    גל
    17/10/2011

שלום רב, אני בת 22 ומטופלת בהסרת שיער בIPL מגיל 12 החלה להופיע אצלי בעיה של שיעור יתר בפנים כולל הצוואר שערות חזקות ושחורות, בבטן כל הבטן בכל הגב בחזה ומסביב לפטמות ממש כמו של גבר ביצעתי שתי בדיקות הורמונלית הראשונה ב2006 והשנייה ב2010 וברצוני לשאול האם התוצאות שיצאו מראות שיש לי בעיה הורמונלית בבדיקת בשנת 2006 ESTRADIOL-217 PROGESTERONE-12.10 LH 12.5 FSH 3.3 PROLACTIN -24 TESTOSTERONE TOTAL-0.60 DHEA SULPHATE-3.89 TSH-2.10 T4FREE-1.0 ותוצאות הבדיקות ב2010 אחרי נטילת גלולות דיאנה- ESTRADIOL-123.80 PROGESTERONE-2.31 LH-23.9 FSH-7.6 PROLACTINE-26 TESTOSTERONE-0.38 בנוסף אני רוצה לציין שאחרי הבדיקה ב2010 נטלתי גלולות דיאנה במשך 8 חודשים אך הם לא עזרו לתופעה ופניתי לייעוץ אצל אנדוקרנולוגית והיא אמרה לי להפסיק עם גלולות הדיאנה ולנטול כדורי אנדרוקור בשילוב עם גלולות יסמין, היא ראתה את תוצאות הבדיקות אשר רשמתי לך כאן , אני רוצה להתחיל טיפולים בלייזר במקום האיי פי אל וחוששת שהם לא יעזרו לי בגלל הבעיה, אשמח מאוד אם תעזרי לי מה עליי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות הורמונליות

הוספת תגובה

• הוספת פרט חשוב לשאלה שלי

גל
    17/10/2011

בטעות רשמתי שתוצאות הבדיקה בשנת 2010 הם אחרי נטילת גלולת דיאנה במשך 8 חודשים, התבלבלתי- נטלי את גלולות הדיאנה במשך 8 חודשים אחרי הבדיקה ב2010 והם לא עזרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות הורמונליות - תגובה

24/10/2011

שלום גל,
    האם השילוב של היסמין והאנדרוקור נותן לך איזו שהיא האטה בצמיחה החדשה? אם כן אכן לייזר יוכל לעזור ולשפר את המצב.
    תמיד ,רק השילוב של טפול תרופתי מאזן +לייזר ייתן מענה.
    אך יש לזכור כי גם בסופו של הליך אולי תישאר שעירות שהיא מעט מעל הממוצע.בכל מקרה
    זה תמיד יהיה מצב טוב יותר. מציעה לך להשאר במעקב אנדוקריני כל מהלך הטיפולים.
    אם יש שעירות עזה בפנים ובצוואר ניתן להוסיף מריחה של משחה שנקראת וניקה. אותה יש למרוח על אזורי השיעור,ולאחר 2-3 שב' תהיה האטה של צמיחה חדשה,דבר אשר יכול לשפר את איכות החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו