מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיעריאנה :)17/10/2011
היי, אני בת 22 ומעוניינת בהסרת שיער במפשעות ובבית שחי.
הייתי היום ב 3 ייעוצים באמריקן לייזר, קאר, ונאטורפיל. המחירים מאוד דומים ככה שזה לא האישיו...
אני מעוניינת בטיפול הטוב ביותר שייתן את התוצאה הטובה ביותר לזמן הארוך ביותר כמובן.
אז שאלותיי הן כאלה..
1. יש למישהו המלצות לגביי אחד מהמכונים שציינתי?
2. מה הטכנולוגיה הטובה ביותר והמומלצת ביותר היום לאזורים האלה?
3. מה צריך לשאול ולדעת לפניי שסוגרים במקום כלשהו?
4. כל דבר שיסדר לי קצת את כל הבלאגן בראש ויעזור לי להגיע להחלטה..
הסכומים הם לא סכומים נמוכים ככה שאם אני בוחרת להשקיע אני רוצה לדעת שלא עובדים עליי ומספרים לי סיפורים על מכונות וטכנולוגיות שאני לא מבינה בהן...
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
סופי ברנר18/10/2011שלום לך,
אומנם אני מנהלת חטיבת האסתטיקה ב"קר" שירותי רפואה, ואפשר לחשוד באובייקטיביות שלי, אך אני מפנה אותך לעובדות.
לוותק וניסיון אין תחליף. חברת קר קיימת משנת 1989 . במהלך 22 שנים אלו - הטכנולוגיה שלה הקדימה את המכונים האחרים. אודות מכונים אלו תוכלי באופן עצמאי לבדוק כיצד קמו ולא שרדו במבחן הזמן, או התפרקו והוקמו בשנית, וביניהן גם חברות שציינת בשאלתך. עצם העובדה שקר עדיין שורדת מעידה בעיקר על יציבות כלכלית חזקה ביותר. בנוסף לזאת, חשוב לזכור את הדבר המשמעותי ביותר עבורך: להבדיל מחברות המתעסקות עם מכשירי איי פי אל- שלהם עוצמה פחותה שלא משיגה תוצאות מירביות- "קר" משתמשת אך ורק במכשיר הלייזר לשם טיפולי האסתטיקה- אלו מביאים להשגת אפקטיביות מרבית, בעלת עוצמה ובעלת תוצאות טובות.לא כל החברות שציינת משתמשות במכשירי לייזר, ואני מאוד מציעה לך לבדוק טוב באילו מכשירים הציעו לך את הטיפולים בחברות שציינת !!
הזכרת את נושא השאלות שצריכות להישאל ומבחינה זו "קר" מקפידה מעל לכל על שקיפות- אין שורות נסתרות, אין אותיות קטנות. תיק הבדיקות והטיפולים פרוש בפנייך כפי שהוא. במקביל אשמח להפנותך לתוצאות המבחן של המדינה לפני כחודש ימים שמצא כי "קר" היא החברה המשתלמת ביותר מבחינת שירות ומחיר בתחום טיפולי הלייזר, זו השנה השנייה ברציפות.
מקווה שסייעתי לך בגיבוש החלטתך, תהא אשר תהא.
בברכה,
סופי ברנר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
שי שחר18/10/2011כל הכבוד ל"אובייקטיביות" של סופי ברנר
לאיזור מפשעות ובית שחי ניתן גם לטפל במכשירי IPL מתקדמים ובהצלחה יתרה
ולא מוכרחים דווקא ללכת לאותם מכונים שהינם פס ייצור והטיפול בהם ממש לא אישי
רצוי שתבדקי גם את האופציה הזו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)