המלצה מכשיר לייזר בייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה מכשיר לייזר בייתי
    אלמוני
    18/10/2011

שלום לכולם,
    אני מעוניין לדעת מה מכשיר הסרת שיער בלייזר הביתי הטוב ביותר שיש היום,
    חיפוש בגוגל מניב לי תוצאות גם לפני שנים ככה שהוא לא נותן תמונת מצב אמיתית.

לפי הפרסומות יש מכשירים שמפרסמת ליהי מהאח הגדול וגימל יפית, ז"א שיש הרבה יותר ממה שהיה פעם.

בעבר לפני מספר שנים קניתי מכשיר, שלא עובד, פשוט לא עושה כלום חוץ מלהדליק נורה.
    אני מפחד שזה יקרה שוב, האם יש המלצות ?

דרך אגב, אני גבר אז יש לי שיער עבה,
    ואם אפשר לייזר שגם טוב לאזור הפנים (ששם אני יעשה ממש בזהירות!)

מחכה לתשובתכם, חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה מכשיר לייזר בייתי

הוספת תגובה

• המלצה מכשיר לייזר בייתי - תגובה

סופי ברנר
    18/10/2011

שלום לך,
    אני סבורה שבשאלה שלך נמצאת גם התשובה לכך. ציינת כי כבר השתמשת בעבר במכשיר ביתי שלא עבד כהלכה ולא עשה כלום כדבריך. סיכוי גבוה לכך קיים במידה ותשתמש בשירותיהם של אותם מכשירים המפורסמים חדשות לבקרים: אלו הם מכשירים ביתיים בעלי עוצמה לא ממוקדת ולכן גם עוצמתם פחותה לעומת עוצמת מכשיר הלייזר שמשיג תוצאות טובות בהרבה.
    כמו כן, הזכרת את נושא הפנים שלך- מדובר באזור קשה לטיפול, שכן טיפול לא נכון ולא מבוקר עלול לגרום לכוויות באזור זה. לכן הייתי ממליצה לך לבצע טיפולים אלו באחת הרשתות הגדולות להסרת שיער בלייזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה מכשיר לייזר בייתי - תגובה

שי שחר
    18/10/2011

מצטרף להמלצה של סופי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההמלצות אבל בכל זאת

אלמוני
    18/10/2011

דבר ראשון תודה רבה על ההמלצות,
    אני לוקח אותם בחשבון, אבל בכל זאת בתור אחד שהלך לאיבוד מה המכשירים הבייתים שהכי מומלצים היום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההמלצות אבל בכל זאת - תגובה

שי שחר
    19/10/2011

לאלמוני

אני חושב שמבחינת טכנולוגיה הכי מתקדמת,מכשיר ה-ME ,הוא מצוין אולם שוב,תוצאות משתנות מאדם לאדם, האנרגיה מאוד נמוכה בהשוואה למכשירים במכונים ורצוי שתבדוק המלצות של גולשים שהתנסו במכשיר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו