מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה מכשיר לייזר בייתיאלמוני18/10/2011
שלום לכולם,
אני מעוניין לדעת מה מכשיר הסרת שיער בלייזר הביתי הטוב ביותר שיש היום,
חיפוש בגוגל מניב לי תוצאות גם לפני שנים ככה שהוא לא נותן תמונת מצב אמיתית.
לפי הפרסומות יש מכשירים שמפרסמת ליהי מהאח הגדול וגימל יפית, ז"א שיש הרבה יותר ממה שהיה פעם.
בעבר לפני מספר שנים קניתי מכשיר, שלא עובד, פשוט לא עושה כלום חוץ מלהדליק נורה.
אני מפחד שזה יקרה שוב, האם יש המלצות ?
דרך אגב, אני גבר אז יש לי שיער עבה,
ואם אפשר לייזר שגם טוב לאזור הפנים (ששם אני יעשה ממש בזהירות!)
מחכה לתשובתכם, חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה מכשיר לייזר בייתי - תגובה
סופי ברנר18/10/2011שלום לך,
אני סבורה שבשאלה שלך נמצאת גם התשובה לכך. ציינת כי כבר השתמשת בעבר במכשיר ביתי שלא עבד כהלכה ולא עשה כלום כדבריך. סיכוי גבוה לכך קיים במידה ותשתמש בשירותיהם של אותם מכשירים המפורסמים חדשות לבקרים: אלו הם מכשירים ביתיים בעלי עוצמה לא ממוקדת ולכן גם עוצמתם פחותה לעומת עוצמת מכשיר הלייזר שמשיג תוצאות טובות בהרבה.
כמו כן, הזכרת את נושא הפנים שלך- מדובר באזור קשה לטיפול, שכן טיפול לא נכון ולא מבוקר עלול לגרום לכוויות באזור זה. לכן הייתי ממליצה לך לבצע טיפולים אלו באחת הרשתות הגדולות להסרת שיער בלייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה מכשיר לייזר בייתי - תגובה
שי שחר18/10/2011מצטרף להמלצה של סופי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההמלצות אבל בכל זאת
אלמוני18/10/2011דבר ראשון תודה רבה על ההמלצות,
אני לוקח אותם בחשבון, אבל בכל זאת בתור אחד שהלך לאיבוד מה המכשירים הבייתים שהכי מומלצים היום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההמלצות אבל בכל זאת - תגובה
שי שחר19/10/2011לאלמוני
אני חושב שמבחינת טכנולוגיה הכי מתקדמת,מכשיר ה-ME ,הוא מצוין אולם שוב,תוצאות משתנות מאדם לאדם, האנרגיה מאוד נמוכה בהשוואה למכשירים במכונים ורצוי שתבדוק המלצות של גולשים שהתנסו במכשיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)