התייעצות דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה!
    לולי
    18/10/2011

מאז שהייתי ילדה חלמתי לעשות לייזר בידיים ובאזור הבטן. אני בת 22 ומחפשת מכון טוב שיגשים לי את חלומי. איזה מכשיר הכי כדאי להשתמש? וכמה זמן טיפול לוקח? אשמח לתגובה רצינית. הדבר מאד חשוב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה!

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה! - תגובה

סופי ברנר
    19/10/2011

שלום לולי,
    במיוחד כשמדובר בטיפולים באזורי ידיים ובטן- בהם השיער דק וקשה להסרה, חשוב להתאים טיפול אופטימלי לתוצאות מירביות.ההמלצה היא תמיד לבצע את הטיפולים בלייזר (מכיוון שהוא יותר חזק).
    בחברת care אנו משתמשים במכשיר לייזר מסוג אלכסנדריט- היעיל במיוחד באזורים בעלי שיער פלומתי (בעיקר באזור הבטן- שאותו ציינת). הוא מיועד לגווני עור רבים ומופעל יחד עם מכשיר קירור המוצמד לעור המטופל, על מנת לצנן את העור בעת טיפול הסרת שיער בלייזר.
    מכשיר זה נמצא יעיל גם בטיפולים אחרונים בסדרה, כאשר השיער דק מאוד והוא מאפשר השלמת התוצאות בצורה מיטבית ומהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה! - תגובה

שי שחר
    19/10/2011

היי לולי

לעומת הלייזר(גם האלכסנדריט לשיער פלומתי), ישנם מכשירי קרן אור מתקדמים ,שיתרונם הוא הסרת שיער שלייזר לא ממש הצליח לדכא,שיער פלומתי או לא ממש עם פיגמנט חזק, לכן אני ממליץ לך גם לבדוק את האופציה הזו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו