אלרגיה או פריחה כתוצאה מהסרת שיער?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה או פריחה כתוצאה מהסרת שיער?
    אלי
    19/10/2011

שלום לכולם ,
    ניסיתי להוריד שערות מכל מיני חלקים בגוף , ולא משנה איפה ואיך (שעווה,פינצטה או מכשיר מורט אלקטרוני) , כ-יממה אחרי שאני מוריד ,
    מופיעים לי פצעים אדומים (מן פריחה כזאת) בכל המקומות שהורדתי בידיוק. וזה הולך ומתגבר. (כבר פעמיים עשיתי ותמיד מופיע פריחה אחרי ההסרת שיער ) האמת שהפעם (הפעם השנייה) הפריחה קצת פחות אינטנסיבית ואדומה.
    הפריחה נעלמת רק כאשר השערה סיימה לגדול מחדש לאורך די גדול , כמעט כמו שהיא הייתה בהתחלה.

אני די בטוח שהשערות שהוסרו מנסות לגדול מתחת למה שהורדתי ונתקעות ויוצרות אדמימות שכזאת , ראיתי פצע דומה לפריחה בעבר ולאחר שנפתח ראיתי כי הייתה בתוכו שערה שלא הצליחה לצאת , זה סתם אולי רמז למה שקורה)

מה קורה כאן ? מה עושים ?

ניסיתי הכל , חוץ מלייזר. אגב, בפנים זה לא קורה משום מה (גילוח,בין הגבות וכו')
    מה שמצחיק הוא , שאני לא בחור שעיר כל כך אבל השערות מאד מאד שחורות וחזקות , כאשר אני מנסה למשוך הם לא מרפות וזה מגיע לרמות כאב באמת מטורפות כשזה ליד הצוואר בעיקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדכון

אלי
    21/10/2011

הפריחה נהיית יותר אדומה והיא אפילו נהפכת למוגלתית בחלקה הקטן (שפיצים לבנים)
    אני רואה כי מהפצעים הכי אדומים יוצאים שערות חדשות.

בבקשה עזרה?
    הבנתי שיש כאן כמה ד''ר-ים.

בתודה ,
    אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה או פריחה כתוצאה מהסרת שיער? - תגובה

שי שחר
    21/10/2011

היי אלי

אכן יתכן שאתה סובל מצמיחה הפוכה עקב המריטה.
    רצוי לחטא את האיזור באלכוהול לפני ואחרי המריטה ולמרוח פעמיים ביום ביאפין שירפא את הפצעים ויחטא את האיזור המטופל גם כן.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד עדכון

אלי
    21/10/2011

אהלן שי ,
    ראשית תודה רבה על התגובה,
    יש לי איזורים עם שיער של כמה סנטימטרים על כמה סניטימטרים ופתאום חלק שאין וכל השיער צומח למעלה (בגב) , במילים אחרות , גוף מאד מאד "בעייתי" לכן אני נוטה לחשוב שמה שאתה אומר נכון.

השאלה היא איך משחה שכזאת תעזור? ואיפה אפשר להשיג אותה?

עוד עדכון :
    שמתי לב שכעשיתי עם מכשיר מורט שערות אלקטרוני בסביבות הכתפיים זה כאב ברמה מאד מאד גבוהה לעומת גב תחתון שעשיתי עם שעווה שלא הזיז לי בכלל (השערות בכתפיים גם היו קשות כמו שיפודים) , מניח שיש שם כנראה עצבים מאד רגישים והרבה.
    רק ציינתי למקרה שזה יכול לעזור.

מבקש עוד תשובות בבקשה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד עדכון - תגובה

שי שחר
    23/10/2011

היי אלי
    כפי שכתבתי,המשחה מחטאה את האיזור ומרפאת פצעונים. הייתי גם ממליץ לפני הטיפול להסתבן בסבון אנטיספטי(כמו דרמקס של ד"ר פישר ואחרי הטיפול בסבון פולידין של ד"ר פישר.
    כל זאת ניתן להשיג בבית מרקחת או סופרפארם.
    איזור הכתפיים הוא איזור של עצמות ופחות בשר ולכן כואב יותר.השיער שם גם עמוק יותר מאשר במקומות אחרים בגוף.

מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלונת

אלי
    23/10/2011

אהלן שי ,
    ראשית תודה רבה על תגובתך - מאד מעריך זאת.

ניסיתי לסבן את האיזור עם סבון עם גרגירים שכזה של LO-REAL , תוך עיסוי קפדני זה הפך לסבון והתקשה למן שכבה , יום אחרי זה, זה נראה יותר טוב מבחינת אדימות אבל פתאום הם הפכו למוגלתיים ונראה לי שהפצתי אותם יותר.

בכל מקרה תוכל להמליץ על איזו משחה קצת יותר חזקה ? אולי משהו אנטיביוטי?
    לא חושב שמשחות רגילות יעזרו לזה , זה באמת נראה מאד מאד נורא.
    המצחיק הוא שאני אדם מאד בריא ובחיים לא היה לי חצ'קון אחד ופתאום פריחה גועלית שכזאת!

עזרה :(
    ואם אפשר גם טיפים לעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלונת - תגובה

24/10/2011

שלום אלי,
    הדבר הכי נכון לעשות,אם הדברים הרגילים לא מועילים,היא לגשת לרופא עור כאשר התופעה בשיאה ולקבל ט. ספציפי למצב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו