הסרת שיער באיזור הפנים והצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באיזור הפנים והצוואר
    פעיל
    20/10/2011

שלום רב,
    ברצוני להסיר שיער באיזור הפנים והצוואר. ניסיתי בעבר מספר רב של טיפולי אפילציה אך הטיפולים לוקחים זמן רב ונותר לי עוד המון שיער שברצוני להסיר (איזור הלחיים, ליד העיניים והסנטר, וכל איזור הצוואר) !
    אני מבצעת טיפולי הסרת שיער באיזורים אחרים בגוף בשיטת הלייזר במכון מוסמך ומבוקר, אך שם ייעצו לי לא להתחיל את הטיפול באיזור הפנים והצוואר שכן סוג השיער שונה מבשאר איזורי הגוף ולכן טיפול כזה יגרום לצמיחת שיער מוגברת במקום להרוס את שורשי השערה. איזו שיטת טיפול אחרת אוכל לבצע באיזורים הרצויים? ובאילו מכונים? (אני מתכוונת למכונים מוסמכים שבהם מבוצעים הטיפולים ע"י רופאים/אחיות ולא טיפולים שמבוצעים ע"י קוסמטיקאיות), או האם ישנו מכשיר מתקדם ולא יקר שאוכל לקנות ולבצע את הטיפולים בבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער באיזור הפנים והצוואר - תגובה

סופי ברנר
    23/10/2011

שלום לך שיר,
    בכדי לתת לך המלצה נכונה, חשוב לדעת מהו גילך ולראות את סוג השיער והצמיחה שלו. שתי השיטות המומלצות ביותר להסרת השיער בפנים הינן אפילציה או לייזר.
    לגבי מכשיר ביתי - איני ממליצה לך כלל, היות והדבר לא יניב תוצאות, או להיפך, יכול להביא לצמיחה מוגברת.
    לפי מה שאת מתארת, את בעיצומה של צמיחה בפנים וצוואר. את יכולה בהחלט לבצע טיפולי לייזר.
    ישנו מכשיר מסוג אלכסנדריט שמטפל יפה בשיער באזורים האלה, אך שוב אני חוזרת: חשיבות הגיל והמצב ההורמונלי משחקים תפקיד מאוד חשוב בהצלחת הטיפול, ומאוד יתכן ולייזר יתן לך מענה זמני בין טיפול לטיפול. כחודש-חודשיים לאחר הטיפול- הצמיחה תשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו