עדיין גודל!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין גודל!
    מישהו
    21/10/2011

שלום!
    אני בן 25..גוף שחום.. עשיתי כבר 14 טיפולים ב-IPL..
    אח"כ, עברתי ללייזר - לייצ'ר. 3 טיפולים... עוצמה 25.הכל באזור:חזה,בטן,ידיים (כל היד),כתפיים..
    הפרשי זמן בין טיפול לטיפול כחודשיים עד שלושה.
    יש לציין שאני שרירי ,מתאמן בפיתוח גוף וצורך תוספים.
    עדיין השערות גודלות כאילו...כלום! אחרי טיפול יש את הנשירה. ולאחר שבועיים,הכל גודל חזרה,פשוט יותר לאט מגילוח. ואפילו אין דילול. .

מה עליי לעשות?, והאם יש השפעה של האימונים בגלל הפרשת טסטוסטרון?
    הגברת העוצמה, אני לא חושב..זה גם ככה על נמוך..ואני מת מכאבים..במיוחד שטיפלתי ב-IPL; ,גם מאלחש לא היה עוזר.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדיין גודל!

הוספת תגובה

• עדיין גודל! - תגובה

סופי ברנר
    23/10/2011

שלום לך,
    קודם כל תודה על הפירוט המדויק.
    לייצ'ר הינו מכשיר עוצמתי ומניב בדר"כ תוצאות מאוד יפות, במיוחד באזורים כגון: חזה ובטן- בקרב גברים.
    במידה וגוון העור שלך שחום, לא הייתי ממליצה לעבור את העוצמה המותרת, כיוון שהדבר יכול לגרום לכוויות. אם השיער באמת נושר כשבועיים לאחר הטיפול כמו שאתה מתאר, אז אתה אמור להיות חלק- לפחות כשלושה שבועות אחר כך. דבר כזה יעיד שהטיפול אפקטיבי.
    שלושה טיפולים הם עדיין לא אינדיקציה ברורה, אבל אתה בהחלט אמור לראות שיפור מפעם לפעם. הייתי ממליצה לך לבצע עוד כשני טיפולים, ובמידה והמצב ישאר אותו הדבר בדיוק- יש לקחת בחשבון שייתכן שזוהי תגובה אישית שלך.
    אופציה נוספת הקיימת- היא לבצע טיפולי לייזר במקום בעל מגוון מכשירים. לעתים, קיימת תגובה אישית למכשירים ספציפיים, וכשמשנים את המכשיר מתחילים לראות תוצאות.
    בגדול, גיל 25 אצל גבר אינו הגיל האידיאלי לטיפולי הסרת שיער, במיוחד כשהגבר מתאמן וזה בהחלט יכול להיות קשור לעניין. כמו כן, מומלץ שתפנה למרפאה בה טופלת, ע"מ שגם בה תינתן לך חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין גודל

רון
    23/10/2011

אז מהו הגיל האידאלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין גודל - תגובה

סופי ברנר
    25/10/2011

שלום לך,
    בהגדרתו- אין איזשהו גיל אידיאלי להתחלת טיפולי הסרת שיער אצל גבר. אין מניעה לעשות זאת מגיל מוקדם ובוודאי שאין קשר לאימונים שאותם ציינת. הסטנדרט עצמו נע בין גילאי 30 ל-40. לפני גיל 30 - גברים בדרך כלל לא ממש מיוצבים הורמונאלית, למרות שגם החל מגילאי 24-25 כבר אין שום בעיה להתחיל לעשות את הטיפולים. אחרי גיל 40-45, שוב מתחילים שינויים הורמונאליים אצל הגברים, שמלווים בהרבה מקרים בצמיחת שיער חדש באזורים כמו כתפיים.
    ע"מ להחליט האם אתה כרגע מתאים לטיפול הסרת שיער בלייזר- צריך לבדוק כמה זמן אתה לא רואה צמיחות חדשות של שיער באזור בו אתה רוצה לטפל, וגם לראות את סוג השיער .
    האזור שלא הייתי ממליצה לגעת בו זה הוא אזור הכתפיים, מאחר ומאוד קשה להיפטר שם משיער, והרבה פעמים לאחר שמתחילים שם טיפולים- מופיעות צמיחות חדשות. כל זה מאוד מאוד אינדיבידואלי, לכן אני שוב ממליצה לך לגשת לאחת הרשתות להסרת שיער לשם אבחון וייעוץ מקצועי.
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו