איזורי טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזורי טיפול
    chuki
    24/10/2011

אני מעוניינת להסיר שיער בשיטת IPL (ראיתי מס' קופונים באתרים שונים ורוצה לנצל אותם להתנסות לפני שאני מוציאה הרבה כסף) אולי תוכלו לעשות לי סדר בדברים למה מתכוונים כשאומרים הסרה בפס ביקיני אן משפעות או מפשעות מלא או עמוק? (לא ידעתי שיש לי כל כך הרבה משעות).
    ושאלה נוספת יש לי עור מאוד בהיר בגוון ורוד ושיער כהה כמה טיפולים נידרשים כדי להגיע לתוצאה המירבית?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזורי טיפול

הוספת תגובה

• איזורי טיפול - תגובה

סופי ברנר
    24/10/2011

שלום לך,
    מעצם תשובתך כי את מעונינת להתנסות במכשיר בשיטת איי פי אל בטרם תוציאי סכום כסף- ניכר הספק שלך ביעילות אותם קופונים ולא בכדי. שיטת איי פי אל לא משיגה תוצאות מירביות כיוון שרוחב הגל של המכשיר גדול, ולכן הוא פחות ממוקד ועוצמתי לעומת מכשיר הלייזר- שלו אורך גל ממוקד יותר.
    לכן, מומלץ הדבר לבצע הסרת שיער בלייזר. ללייזר יש יתרון בכך שבמידה ולאחר שיחת ייעוץ יתברר סוג הטיפול ההולם עבור עורך הבהיר שהזכרת- יותאם לך מכשיר ספציפי שיטפל בצורה מיטבית באזור המפשעה. בדרך כלל, אזור מפשעה מתחלק ל-2 חלקים: פס בקיני - פס ליד התחתון ללא כניסה פנימה ומפשעה מלאה - בתוך אזור של התחתון ועל השפתיים.אין שום בעיה לטפל שם.
    כל השיער שהוסר לא יחזור. מכיוון שלא מדובר באזור הורמונלי, הדבר יבטיח לך תוצאות טובות מאוד, ולבטח טובות יותר לעומת איי פי אל- שבו כמעט אף פעם לא תצליחי להגיע להסרת שיער אלא יותר לדיכוי צמיחה, שבדרך כלל תחזור לאחר מספר שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזורי טיפול - תגובה

שי שחר
    24/10/2011

שלום לך

אני רוצה להוסיף על מה שקיבלת בתשובה הקודמת ולתקן.
    מכשירי IPL מתקדמים עשויים להביא תוצאה טובה יותר מלייזר ולדילול יותר טוב,מעצם זה שיש בו כמה אורכי גל וניתן לתמרן עם התוכניות של המכשיר ולהגיע לתוצאות מצוינות.

חייב לציין שבהסרת שיער אין מאה אחוז בשום מכשיר,לא לייזר ולא IPL ולכן בידקי באיזה מכשיר משתמשים במבצעים הללו.
    תשובה שIPL אינו יעיל,אינה מקובלת עלי בכלל והתוצאות גם בלייזר וגם בIPL משתנות מאדם לאדם.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות

chuki
    24/10/2011

אבל למה מתכוונים כשאומרים פס ביקיני, מפשעות ומפשעות מלא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות - תגובה

שי שחר
    24/10/2011

פס ביקיני כשמו כן הוא-תחשבי שאת לובשת ביקיני,מצידי הרגליים ומתחת ל"פופיק" יש שיער ואותו מורידים
    מפשעות מלא-כולל כל השיער מעל איבר המין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו