משך זמן טיפול בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך זמן טיפול בלייזר
    דניאל
    26/10/2011

שלום רציתי לדעת כמה זמן לוקח לסיים את טיפולים בלייזר באזורים הבאים:רגליים,בית שחי ומפשעה.
    מנוגע לגוון העור וצבע השעירה אני אידאלית-עור צבע מוקה בהיר ושערה שחורה וקשה.
    אני בת 18 והבנתי שהטיפול יקח לי יותר זמן.
    בעוד 9 חודשים אני צריכה להתגייס לכן רציתי לדעת אם אני "הספיק" לסיים את הטיפולים עד גיוסי כי אני שמעתי שזה יכול לקחת שנה-שנה וחצי.
    מה לעשות?
    להתחיל את הטיפולים עכשיו או לחכות לאחר שאני התגייס.
    ככול הנראה אני התחיל את טיפולי care/
    תודה רבה לעונים לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך זמן טיפול בלייזר

הוספת תגובה

• משך זמן טיפול בלייזר - תגובה

שי שחר
    26/10/2011

היי שלי

דווקא נראה לי שרצוי שתתחילי כעת, כי רגליים הן בד"כ איזור חשוף ועתה,כשמתחיל החורף,זהו זמן אידאלי להתחיל טיפולים.
    צבע עור מוקה ושיער שחור,הם לא הדבר הכי אידאלי
    לא ניתן לצפות מראש כמה טיפולים תצטרכי כיון שזה תלוי בסוג השיער ובגנטיקה שלך.
    הייתי ממליץ לך להתייעץ עם עוד מכונים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משך זמן טיפול בלייזר - תגובה

סופי ברנר
    26/10/2011

שלום שלי,
    בדרך כלל, לאיזורים שתיארת נדרשת סידרה בת 10 טיפולים. בהתחשב בגילך, יכול להיות שבסוף הסדרה תצטרכי לקחת עוד כמה טיפולים משלימים. טיפולים מבוצעים בפערים של פעם בחודשיים ולוקח זמן של כשנתיים לסיים את הסדרה.
    יש לא מעט חיילות שמבצעות את הטיפולים, וביניהן גם חיילות שמשרתות בבסיסים סגורים. ב"קר" מתחשבים במקרים כאלה ומשתדלים לקבוע תורים בהתראה קצרה ובהתאם לזמן שחיילת יודעת מתי תוכל להגיע לטיפול.במידה ותשרתי קרוב לבית אז בכלל אין בעיה.
    לדעתי, אין צורך לחכות עד אחרי הצבא, מכיוון שמהטיפול הראשון כבר תתחילי לראות שיפור, והדבר יחסוך ממך התעסקות של גילוחים ושעוות- שוודאי לא נוחים בזמן שירות צבאי בפרט.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו