שאלות לגבי הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי הסרת שיער
    נטע
    28/10/2011

1. אני מעוניינת להסיר שיער לצמיתות ברוב איזורי הגוף. בעבר טיפלתי ב-2 איזורים בבי"ח אלישע בת"א ובנאטוראפיל ונפגעתי קשות מ-2 המכונים עקב סגירה.
    לכן אני רוצה לבצע החלטה נכונה, אך למרות סבב הייעוצים שעשיתי לא הגעתי להחלטה.
    יש לי עור בהיר ושיער כהה, התקציב לא משנה לי אלא התוצאות. אשמח למידע איזה מכשיר מתאים לי. אני מתלבטת כרגע בעיקר בין כללית אסתטיקה לבין אמריקן לייזר. מהסקר שבצעתי בכללית אסתטיקה בסניפים שונים משתמשים במכשירים שונים.
    2. אני מתעניינת כמו כן בטשטוש נימים באמצעות לייזר. בייעוץ שעברתי לגבי הסרת שיער בcare ובאמריקן לייזר נאמר לי שמדובר באותו מכשיר לייזר עם ידיות שונות, לשני הטיפולים ושבתהליך הסרת השיער יכול לחול שיפור גם במצב הנימים. האם זה נכון?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי הסרת שיער

הוספת תגובה

• שאלות לגבי הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    29/10/2011

שלום נטע
    למיטב ידיעתי ,בשני המקומות שהתייעצת,משתמשים במכשירי IPL ועלייך לדעת זאת בבואך להחליט.
    לגבי טיפולי נימים אני לא חושב שתוך כדי הסרת שיער יטופלו הנימים כיון שמדובר באורך גל שונה המטפל בנימים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

דיאנה
    30/10/2011

אני רק יכולה להגיד שבזמנו התלבטתי בין נאטורפיל לפרופורציה ופרופורציה מאד התגאו בזה שהם חברה אמינה, פעולת ברצף, ללא סגירות וללא פשיטות רגל וכו'. בסוף החלטתי בכלל לחכות עם ההסרה אבל לפחות מבחינת האמינות הפיננסית כנרה שפרופורציה מנצחת:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו