אינפרא אדום לנערה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרא אדום לנערה
    נוי
    06/11/2011

היי אני נוי בת 15 רציתי לדעת עם מותר להסיר שערות באינפרא אדום בגילי ואם יש לזה סיכונים ? ועם זה גיל של הורמונים זה אומר שאינפרא יחזיק לי רק שנתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא אדום לנערה

הוספת תגובה

• אינפרא אדום לנערה - תגובה

סופי ברנר
    07/11/2011

שלום נוי,

הסרת שיער בגיל 15 באופן כללי זה לא טיפול שניתן לקבוע בצורה חד משמעית שיחזיק לכל החיים, בגיל הזה עדיין ישנם המון זקיקים רדומים בגוף של נערה צעירה.שיער שיטופל ע"י לייזר והדגש הוא על לייזר (אני אסביר בהמשך את השוני שלו מאיפרא) בדרך כלל לא יחזור, אבל בהחלט יכול לצמוח שיער חדש שלא היה וזה בטווח של אפילו פחות ממספר שנים.
    לגבי הטיפול באנפרא אדום: עוצמת הטיפול במכשירים העובדים בטכנוליה זו היא נמוכה יחסית והם לא מצליחים להרוס לגמרי את זקיק השיערה ולכן לאחר תקופה מסויימ הזקיקים יכולים להשתקם ולצמוח מדש לכן הטיפול המולץ הוא הסרת שיער בלייזר. ע"מ לאמוד את אחוזי ההצלחה צריך לקחת בחשבון מספר פרמטרים כגון גיל שלך, וגיל התחלת המחזור, סוג שיער, צבע העור והשיער, איזון הורמונלי ויציבות המחזור.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו