מישהי עשתה הסרת שיער באמריקן לייזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהי עשתה הסרת שיער באמריקן לייזר?
    אורנה
    08/11/2011

האם היית מרוצה מאמריקן לייזר?

ובבקשה בלי תגובות יח"צ כי אני מזהה אותן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמריקן לייזר

מ.ר
    27/11/2011

טופלתי באמריקן לייזר בצפון..והייתי איתם בהליכים משפטיים ארוכים לאחר שבטיפול ה2 נגרמו לי כוויות דרגה 1 בכל הגוף..פשוט מזעזעים..כשדרשתי את הכסף הם רצו להוריד את עלות ה2 טיפולים (להזכיר שבטיפול ה2 זה קרה),במשך חודשיים הסתובבתי בבגדים ארוכים.. חוצפנים! פשוט מזעזע.. לבסוף קיבלתי את הכסף ששלמתי לאחר עזרתו של עורך דין..ללא עוגמת נפש..ללא פיצוי.. בחוזה נכתב שעלולים להיווצר אדמומיות וגירוי..לא כוויות דרגה 1!!! עצה ידידותית..קראי את האותיות הקטנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי עשתה הסרת שיער באמריקן לייזר? - תגובה

שי שחר
    29/11/2011

היי אורנה

באשר לתגובת הגולש ,כוויות עלולות לקרות בכל מכון ואצל כל מטופל.הסיבות לכך הן לאוו דוקא המטפלים,לעיתים המטופלים עצמם אינם משגיחים על ההוראות אותן הם מקבלים שלא להשתזף או להיחשף לשמש,לא לייבש את העור בבריכה ועוד סיבות אחרות.

מה שחשוב לציין הוא שאמריקן לייזר עפ"י מיטב ידיעתי עובדים באמצעות מכשיר IPL שנקרא פורמקס, מכשירים דומים ומתקדמים יותר נמצאים גם אצל הקוסמטיקאיות.

אם ברצונך בלייזר פרופר,עלייך לבדוק במכונים אחרים
    (שוב אני מדגיש שהמידע שמסרתי כאן מבוסס על שיחות עם מטופלים שמטפלים באמריקן לייזר.)

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו