הסרת שיער לילדה בת 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לילדה בת 6
    שרון
    09/11/2011

בתי רק בת 6 אבל היא מאד שעירה, לצערי. הילדים מתחילים לצחוק עליה והיא לוקחת את זה מאד קשה. היא לא מוכנה בקיץ ללכת עם בגדים קצרים. אני מרגישה שאני חייבת לפעול בנושא. כרגע מדובר רק על השערות ברגליים. שעווה/גילוח/לייזר לא בא בחשבון מבחינתי. האם הבהרת שיער יכולה להיות מסוכנת בגיל כזה? האם אוכל אולי להשתמש במכשיר מסיר שיער (פיליפס, בראון וכו')? האם ישנן שיטות נוספות בגיל זה? הרבה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לילדה בת 6

הוספת תגובה

• מכשירים כואבים

אורטל
    09/11/2011

במידה ואתה באמת מחליט לעזור לה בעניין, לפי דעתי מכשירים אינם צריכים להיות חלק משיקול הדעת שלך. מתוך ניסיון, מכשירים כמו בראון נורא כואבים ולא תמיד מצליחים להוריד הכל במעבר הראשון על הרגל אלא צריך לעבור שוב ושוב.

במידה ואתה מעוניין בפתרון כזה שלא יצמיח שערות אחרי יום אני הייתי בוחרת בשעווה, היא כואבת יחסית אבל הכאב עובר מהר מחזיקה ליחסית הרבה זמן, מורידה את כל השערות במשיכה הראשונה (כמובן במידה ועושים זאת נכון). החיסרון הוא שצריך לחכות עד שהשערות יגדלו קצת על מנת להוריד אותם ...

עם כל זה כן הייתי לוקחת בחשבון את הגילוח, הוא לא כואב שזה פלוס רציני ואפשר תמיד לחזור עליו כל יומיים כך שלא רואים את השערות שגדלו (בניגוד לשעווה)

וסתם כדרך אגב, גילוח הוא לא כזה נורא .. אפשר להתחיל עם זה וכשהיא תגדל לעבור לשעווה כדי שלא תרגיש את הכאב הזה כ"כ מוקדם בחיים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו