לשי סליחה מראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשי סליחה מראש
    היי
    10/11/2011

שלום ....
    סליחה שאני משגעת אותך עם השאלות שלי על ה- IPULS200.
    אני עשיתי כבר טיפול 7 ואני נורא מודאגת,השיער גודל לי בחלקים אבל הכול גודל בסופו של דבר , בהתחלה זה גודל קצת יותר עדין ולאחר זמן מה השיער גודל רגיל , אולי נושר 10אחוז.

תעשה לי סדר בדברים בבקשה אני משקיעה בזה 9000 אלף ויכול להיות שאין תועלת ????

השיער שלא נשר אחרי 7 טיפולים גם נהרס ?
    איזה תוצאה יש אחרי 7 טיפול IPULS?
    אני אמורה לקבל 12 , האם זה יספיק ?
    צבע העור שלי הוא אמצע (יותר בהיר מכהה)יש לי שיער בכל הגוף( גילחתי את הכל בילדות) , עשיתי בדיקות הורמונליות יצא תקין . הכי מדאיג אותי זה השיער בחזה ובבטן ..
    ודווקא בחזה הוא הכי נושר ובבטן בכלל לא . האם זה אומר שבחזה אני אקבל תוצאה טובה ? למרות שהכול גודל בסופו של דבר?
    בבקשה עזרה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשי סליחה מראש

הוספת תגובה

• לשי סליחה מראש - תגובה

שי שחר
    10/11/2011

שלום רב לך
    קשה לי לעשות סדר בדברים הללו,זהו התפקיד של מי שמטפל בך לעקוב אחר ההתפתחויות ולתמרן עם התוכניות שיש במכשיר כדי לנסות ןלהשיג תוצאה טובה של דילול.

גורם מאוד חשוב בהצלחה הוא סוג השיער שהיה בתחילתו והגיל שלך.בבטן בד"כ זהו שיער הורמונלי שעלול לצמוח יותר לאחר טיפולים, ויש הבדל בין שיער חזה לשיער בטן.

מציע שתשוחחי עם הקוסמטיקאית שלך ותשתפי אותה בחששותייך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו