שאלה לגבי אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אפילציה
    דרור
    20/11/2011

שלום אני בן 22 והשאלה שלי היא יש לי כמה שערות בודדות בכתפיים פלומתי כזה וכמו שהבנתי בגיל כזה צעיר לא כדאי לעשות לייזר בכתפיים ורצתי לשאול עם כדאי לי לעשות אפילציה ומה הסיכויים שאני יראה תוצאות יפות או שלחכות ובעדית לעשות לייזר בכתפיים?

תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אפילציה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אפילציה - תגובה

שי שחר
    21/11/2011

שלום לך אמיר

האפילציה עשויה להוות פיתרון יפה לבעיה אולם קח בחשבון שעם הזמן,ובלי קשר,השיער ממשיך לצמוח באיזור הזה בגיל קצת יותר מבוגר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אפילציה

דרור
    22/11/2011

שאלה נוספת רציתי להתייעץ איתך האם כדאי לחכות ובעדית לעשות לייזר בכתפיים?ובאיזה גיל מומלץ להתחיל טיפול לייזר בכתפיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אפילציה - תגובה

שי שחר
    29/11/2011

היי אמיר
    סליחה על העיכוב בתשובה
    רצוי לבדוק שוב את הנושא בסביבות גיל 30

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו