הסרת שיער וG6PD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער וG6PD
    רונן
    30/11/2011

אני "סובל" מG6PD ולכן לפני טיפולים אני לא נמרח במשחת אלחוש.

יש לי 2 שאלות בהקשר זה:
    1. עד היום עברתי טיפולים בחלק הגוף העליון וכאמור, "שרדתי" את הטיפולים ללא משחות.
    אני אמור לבצע טיפולים בחלק הגוף התחתון, כולל ירכיים ושוקיים. האם 2 חלקים אלו נחשבים ככואבים יותר מהחלק העליון? אם כן, האם יש משחה שבה אני כן יכול להימרח?
    2. הייתי לפני זמן מה בטיפול בהסרת שיער בחזה. הרופאה אמרה לי שאני סובל מפריחה ולכן מומלץ לי להתרחץ בסבון פולידין. אני לא זוכר בדיוק מה היא אמרה. האם באמת קיים סבון כזה?
    בעבר אני זוכר שנאמר לי שהשימוש בפולידין אסור לסובלים מG6PD. האם מותר לי להשתמש בסבון פולידין?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער וG6PD

הוספת תגובה

• הסרת שיער וG6PD - תגובה

שי שחר
    01/12/2011

רונן

לגבי סבון פולידין לא אמורה להיות בעיה אך רצוי שתבדוק זאת גם אתה אצל הרוקח.אם אין לך רגישות ליוד,אז תוכל להשתמש בסבון הזה.
    משחות אילחוש שטובות עבורך הן עזרקאין או לידוקאין ,גם את זאת בבקשה תוודא סופית עם הרוקח.
    לגבי טיפול בירכיים, בד"כ קצת כואב יותר מאשר קידמת הרגל,אולם כאב זה ענין אינדוידואלי

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול בבקשה לענות לשאלה?

רונן
    11/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה. התשובה נבלעה.

רונן
    11/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו