שאלה לשי - בנוגע ל IPULSE2000

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לשי - בנוגע ל IPULSE2000
    אורית
    06/12/2011

שלום שי,
    שאלתי אותך בעבר על הטיפול במכשיר ה IPULSE2000.
    שאלה נוספת: אני עוברת טיפולים במכשיר זה אצל הקוסמטיקאית ובסיום הטיפול במידה ויש לי שערות היא מוציאה לי אותן עם שעווה האם זה נכון? ממה שידוע לי שעושים טיפולי לייזר.אינפרא וכדומה לא אמורים להוציא את השערה מהשורש.
    עשיתי אצלה פעם ראשונה הסרת שיער מאיזור השוקיים והיא אמרה לי שלאחר שבועיים כאשר השיער מתחיל לצמוח להוציא אותו בשעווה. האם זו עצה טובה?
    אשמח לשמוע את עצתך בנושא.
    תודה רבה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לשי - בנוגע ל IPULSE2000

הוספת תגובה

• נושר לך השיער?

אור
    06/12/2011

היי ..
    גם אני עושה בטכנולוגיה הזו, תגידי נושר לך השער אחרי שבוע- שבועיים ?, כי לי לא רק מפסיק לגדול לתקופה ואז גודל יותר מדולל ...
    אני לא יודעת מה זה אומר ? ואם זה גורם לשערה הרס.
    ולי לא עושים שעווה , זה פוגע בתוצאה הסופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשי - בנוגע ל IPULSE2000 - תגובה

שי שחר
    07/12/2011

שלום אורית
    ראשית,אינני מבין מדוע מיד לאחר הטיפול יש שיערות שהקוסמטיקאית תולשת, כיון שהטיפול צריך להיעשות על שטח מגולח למשעי.

בין הטיפולים ניתן לגלח את השיער אולם אם את לא מעונינת בגילוח, אז אפשרי לבצע שעווה. הקפידי רק על דבר אחד חשוב מאוד:בין הטיפול הבא לשעווה האלחרונה יהיה מירווח של לפחות שלושה שבועות כדי שיהיו שורשים שניתן לטפל בהם בקרן אור.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו