עזרה דחופה !!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה !!!!!!!!!
    שיראל
    06/12/2011

לפני כשנה התחלתי טיפול לייזר בפאות שהפריעו לי מאוד אך לא היו נוראיות... מאז הטיפול השיער מהפיאות התפשט לאיזורים שלא היה - לחיים צוואר וגרון... מה שלא היה קודם.. הפסקתי את הטיפול בלייזר אך אני סובלת מהמראה שלי כמו של גבר, שערות קשות ושחורות מהפיאות ומטה... מה אפשר לעשות עם זה? הבנתי שבעקבות החום של מכשיר הלייזר מתעוררים זקיקי שיער רדומים מתפשטים.. איך אפשר לעזור את זה ולטפל בצורה הכי יעילה ולא כואבת... אפילציה זה כאבי תופת... אני לא מסוגרת לחשוב על זה אפילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה !!!!!!!!!

הוספת תגובה

• עזרה דחופה !!!!!!!!! - תגובה

שי שחר
    07/12/2011

שלום דלית

עדיין רצוי לשקול אפילציה.ניתן למרוח משחת אילחוש לפני הטיפול ואז זה פחות כואב

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה !!!!!!!!! - תגובה

סופי ברנר
    07/12/2011

דלית היקרה, קודם כל חשוב לי לדעת מהו גילך. יכול להיות שהתחלת את הטיפול בגיל צעיר והצמיחה שלה עוד לא היתה מלאה.
    והיות אם תמשיך לבצע טיפולי לייזר עכשיו התוצאות תהיינה יותר טובות ותראי שיפור משמעותי.
    בכדי להבין באיזה שיטה מומלץ לטפל באיזור הפאות ואם בכלל, חשוב לדעת באיזה סוג שיער מדובר, מה הוא גוון העור .
    אם את נמצאת במצב הורמונלי מאוזן ובגיל המתאים ועדיין הצמיחה גלשה לכוון הצוואר ההמלצות היחידות הינם או להמשיך טיפולי לייזר או אפילציה.

חשוב לעבור אבחון רפואי.
    תמיד פה בשבילך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו