אינפרא ולייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרא ולייזר
    ליהי
    07/12/2011

שלום.. רציתי לשאול מה ההבדל בין הסרת שיער באינפרא אדום לבין הסרת שיער בלייזר?
    אני בת 21, שטנית, ויש לי שיערות בהירות בגוף (אבל לא בהירות מדיי) חוץ מבמפשעות כמובן, ששם השיער הרבה יותר עבה ושחור.
    האם הטיפול יצליח עליי? אמרו לי שלבהירות הטיפול לא כל כך מצליח....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא ולייזר

הוספת תגובה

• אינפרא ולייזר - תגובה

סופי ברנר
    08/12/2011

לגבי הבדלים בין לייזר לשיטות אחרות.
    אכן לייזר היא שיטה העוצמתית ביותר להסרת שיער. מאחר והקרן מסוגלת להעביר כמות אנרגיה (חום) מספקת ע"מ להרוס את זקיק השיערה לגמרי. גם קרן אור אינפראאדומה מסוגלת להעביר אנרגיה, אבל ברוב המקרים היא תהיה לא מספיקה ע"מ להרוס את הזקיק באופן קבוע. ולכן לאחר תקופה הזקיק ישתקם ויתחיל צמיחה מחדש.

לגבי שיער פלומתי, במידה ושיער בהיר מאוד עד שקוף לא ניתן לטפל בו, קרן לייזר פשוט לא תזהה אותו. במידה והשיער בעל פיגמנט, אבל דק ועדין יהיה קשה יותר לטפל בו, אבל לא בילתי אפשרי. ע"מ להחליט האם השיער הוא בר טיפול כדאי להגיע לפגישת יעוץ בו יאובחן מה עדיף לסוג שיער של ביתך והאם אפשר יהיה לטפל בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו