מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני הייתי שם וזה פשוט נוראליאור07/12/2011
הטיפולים אולי טובים ,אבל היחס והחוסר סינכרון בין הפקידות הוא זוועתי....
וכמו שאמרת ממש "אונסים" אותך בשביל שתסגור עסקה... בחיים לא נתקלתי בדבר כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי care, תורידו את התגובה שלי
אפרת12/12/2011כמו שליאור אמר: השירות המזוויע שלכם יהיה בעוכריכם. ציפיתי כשהעליתי את המקרה שלי ביום שישי- שאתם תתייחסו לתלונה, שתסבירו לי מדוע מבטלים לי תור, שתסבירו למה הפקידה החוצפנית אמרה לי "או שתבואי ביום שלישי או שאין לי מה להציע לך וזאת בעיה שלך".
במקום לענות לי הורדתם את השאלה שלי. בראבו care. תמשיכו לעשות לעצמכם נזק. אני מקווה שהבנות פה רואות את הפרצוף האמיתי שלכם. תמשיכו ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי care, תורידו את התגובה שלי - תגובה
סופי ברנר12/12/2011
אנחנו ב-CARE משתדלים באמת לטפל בכל בעיה ופניה של לקוחותינו. החברה קיימת 23 שנה, ואם השירות שלנו היה עד כדי כך גרוע, כבר מזמן לא היינו קיימים. בכל חברה יכולים לקרות תקלות שירות כאלו ואחרות. לעיניין מה שרשמת ענת, כזכור לי אני השארתי לך מספר טלפון ע"מ שתצרי איתי קשר, מאחר ואנחנו לא הצלחנו לאתר אותך במערכת שלנו. אני עדיין אשמח כי תחזרי אלי למשרד 03-6944029 או לנייד 052-6339512 ע"מ שנוכל לפתור את הבעיה לשביעות רצונך, כמו בפעם הקודמת אני מצפה לשיחה שלך.
ובאופן כללי, גולשי פורום הנכבדים,
יש שני דרכים שאפשר לפעול: אחד זה לנסות לגרום נזק מפירסום הודעות מהסגוג הזה, אבל בסופו של דבר מי שיצא כאן נפסד זה הגולשים כי להרוס את המוניטין של 23 שנה, צריך הרבה יותר מ-2 הודעות בפורום של בי אוקי והדרך השנייה היא לפנות בצינורות המקובלים ע"מ לקבל תשובות וע"מ לצאת נשכר ולקבל מענה אמיתי למקרים שמתוארים כאן. אנחנו בCARE נשמח להשתפר וכל ביקורת שנקבל נלמד ממנה ונפיק מסקנות ע"מ שבפעמים הבאות הדברים האלו כבר לא יקרו. באתר האינטרנט שלנו יש דף שנקראה "הנהלת החברה". בדף זה ישנם כתובות מייל וטלפונים של כל בעלי התפקידים בארגון, כחברה הדוגלת בשקיפות אנחנו מאפשרים לכל גולש לפנות לכל דרג ניהולי בכיר ככל שיהיה וזה ע"מ שנוכל לקבל משובים ישירים מלקוחותינו. אני מזמינה גם אותכם לפנות בדרך זו ולקבל מענה אמיתי לבעיותיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)