נקודות שחורות אחרי שעווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות שחורות אחרי שעווה
    טל
    09/12/2011

הי,
    יש לי שאלה,
    לאחרונה התחלתי להוריד שערות עם שעווה. מס' ימים אחרי שאני מורידה את השערות מופיעות לי נקודות שחורות על העור- אשר יוצאות אם אני מגרדת את המקום או מוציאה אותם כמו שמוציאים נקודות שחורות בפנים.
    כשגילחתי את הרגליים התופעה מעולם לא קרתה.
    מה זה הנקודות האלה? ואיך אפשר למנוע אותן, או להסיר אותן אחרי שהן מופיעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות שחורות אחרי שעווה

הוספת תגובה

• נקודות שחורות אחרי שעווה - תגובה

שי שחר
    11/12/2011

שלום טל
    סביר להניח שאלו הן שיערות אשר צומחות הפוך אל תוך העור. רצוי תמיד לחטא את האיזור המטופל לפני ואחרי הטיפול וישנו תכשיר הנקרא פוליסן שניתן למרוח עד להופעת השיער לאחר הטיפול

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלו לא שערות

טל
    11/12/2011

הי שי,

הנקודות לא נראות לי שערות, כפי שציינתי הן יוצאות ברגע שאני לוחצת אותן החוצה ואם אני לא נוגעת בהן הן פשוט נשארות במצב הזה, יש לי אותן כבר שבועיים ללא שום שינוי, הן לא גדלות וגם כשאני מוציאה אותן שבועיים אחרי הן עדיין נקודה...
    מה זה החומר שציינת, מה הוא עושה? באיזה תדירות צריך להשתמש בו, ואיפה אני יכולה להשיג אותו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו