אני יודעת שכבר שאלתי את השאלה אבל..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני יודעת שכבר שאלתי את השאלה אבל..
    מודאגת
    13/12/2011

אני בדיכאון ממה שראיתי אחרי הטיפול הראשון של הלייזר בפאות , אני תיארתי בפעם הקודמת פה את המקום שעשו בו את הלייזר שיש הבדלי צבע, כלומר המקום שעשו בו הוא מאוד לבן ביחס למקום שלא עשו וגם רואים פס של שיערות בקו של איפה שעשו לאיפה שלא עשו, שאלתי גם כמה אנשים שאני מכירה שעשו והם אמרו שלהם זה לא היה ככה ולא התביישו מהלייזר אחרי הטיפול אלא התגאו.
    אני לא רואה איך אפשר לפתור את העניין הזה אני ממש מפחדת שאני הולכת להיתקע עם זה ככה כל החיים וזה מקום שרואים.
    עוד אני מפחדת שהיא תתן פיתרון כלשהו לפי אינטרס שלהם להמשיך לי את הטיפול, לאו דווקא משהו שיעזור לי.
    הזכרת שמי שעושה את הלייזר צריכה למצוא פתרון יצירתי לזה.
    איזה פתרונות יכולים להיות אני כבר ממש מיואשת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני יודעת שכבר שאלתי את השאלה אבל.. - תגובה

סופי ברנר
    14/12/2011

שלום לך,

קודם כל ברצני להרגיעך - זה לא ישאר. הבדלי צבע בעור יעלמו עם התקדמות הטיפולים. אני לא ראיתי אותך, אבל כנראה במקום בו את מסירה את השיער (פאות) הייתה צפיפות יחסית גבוה של שיער ולכן העור שם בהיר יותר מאשר בשאר הפנים. ככל שהטיפולים התקדמו, גם סימנים של שיער יעלמו וגם גוון העור יהיה אחיד יותר. כרגע את באמת צריכה למצוא פתרון יצירתי בשביל להסתיר, אבל תהיה רגוע אם הטיפול הוא איכותי ובאמת ע"י מכשיר לייזר, לא ישאר זכר להבדלי צבע וסביר להניח שגם השיער ילך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל-אני מודה לך על ההתייחסות

מודאגת
    14/12/2011

שנית- הפס שיער שדיברתי עליו, הוא הקו לבין איפה שהיא הורידה בלייזר ואיפה שהיא לא הורידה. מהפס הזה ומעלה היא לא עשתה לי לייזר זה אומר שעדיין יראו הבדל בין המקום שהיא עשתה בו את הלייזר לבין הפס שיער ומעלה לא?(אפילו אם הגוון עור של הפנים יהיה אחיד יראו הבדל)
    ואת ראית הרבה מקרים בהם הפאות היו לבנות אחרי הלייזר?
    הוספתי תמונה למרות שקשה לראות בה כל כך את ההבדלים כי איכות המצלמה לא משהו, אבל במציאות כן רואים מאוד
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והנה עוד תמונה...

מודאגת
    14/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והנה עוד תמונה... - תגובה

סופי ברנר
    14/12/2011

ולמה שלא תלכי להתייעץ במקום בו נעשה הטיפול ?
    באיזה מכשיר טופלת? באיזה עוצמות? האם מיד היה שינוי בגוון או שהעור התקלף ואז נעשה בהיר?
    ולשקול לעשות גם בלחיים - כי גם שם יש שיער.
    ולצערי, התמונה לא מראה ב 100 %.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלייזר הוא לייטשייר דואט החדש ו..

מודאגת
    14/12/2011

אין לי מושג לגבי העוצמה אבל אחרי הטיפול ישר היה לי את הצבע הלבן. זה משהו נפוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו