תודה לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לכם
    שיראל
    15/12/2011

היי, שמי שיראל, אני בחורה בת 20... הסרתי שיער בלייזר באיזור הפאות ולחר כמה ימים צמחו לי שערות בכל איזור הגרון והלחיים... גוון העור שלי הוא בהיר והשיער כהה מאוד.. לכן חשבתי שהתוצאה לאחר הטיפולים תהיה מושלמת ויצא לי ההפך הגמור. זה שטח נרחב וענק מכדי לטפל בו באפילציה (וכמובן שזה גם כאבי תופת למרות משחות האלחוש.. בנוסף זה גם עושה פצעים..) ואני פוחדת להמשיך את הלייזר מחשש שיצמחו לי עוד שערות באיזור החזה (זה קרה לחברה שלי..) הבנתי שבגלל החום של הלייזר מתעוררים זקיקי שיער רדומים ולכן אני ממש פוחדת.. מה אפשר לעשות??
    התחלתי ליטול גלולות דיאנה לפני חצי שנה אך גם זה ממש לא עזר..
    תעזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה לכם

הוספת תגובה

• תגובה

קארין
    16/12/2011

אני לא כ"כ מכירה את הגלולות דיאנה אבל מה שלי עזר עם השיעור זה גלולות פלורט שהרופא שלי רשם לי.
    שווה לשקול החלפת גלולה לכי להתייעצות עם הרופא שלך. ברור שזה לא תקין התגובה שלך לתהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם - תגובה

סופי ברנר
    18/12/2011

שיראל שלום.
    להיות שהשיער במקרה שלך לא בהכרח צמח מהטיפול להסרת שיער שעברה, אלא בגלל הגלולות או חוסר איזון הורמונלי.
    בכל מקרה מאד חשוב לראות ולאבחן ע"י איש מקצוע. במידה ומדובר בכמות של שיערות בודדות כן היית ממליצה אפילציה,
    במקרה שבו רוב הצוואר מחוסה שיער שחור שמפרע ונראה לעין , הפתרון האופטימטיבי יהיה לייזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו