דילול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול
    דפנה
    16/12/2011

שלום .
    מהי הגדרת דילול השיער לאחר טיפול ? האם כשהשיער גודל במקומות מסוימים ובמקומות אחרים יש "קרחות" אבל רואים את השורש בתוך העור, זה נקרא דילול . הרי אם אני לא אעשה את הטיפול הבא שזה לאחר שישה שבועות הכל יצמח .
    אם עשיתי 9 טיפולי IPL ואני רואה שכן יש מין צמיחה כזו ( שאני לא יודעת אם זה נקרא דילול) ונישארו עוד 2 טיפולים פתאום הצמיחה תפסיק?..

ועוד משהו יש מכשיר חדש שכל הזמן אני שומעת ממנו רק דברים טובים E-ONE , הבנתי שיש לו עוצמה 12.5 שזה יחסית עוצמה גדולה למכשיר ביתי , האם הוא מומלץ ? אם אני אשתמש איתו שלוש ,ארבע שנים ( כי זה נוח ואין לי כוח יותר לכל הכאבי ראש עם המטפלים וכו) זה באמת יעשה לי דילול? אני יודעת שתגיד עדיף מכון אבל הודה לך אם תתיחס ברצינות על השאלה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילול

הוספת תגובה

• דילול - תגובה

שי שחר
    18/12/2011

שלום דפנה

דילול צמיחה משמעותו בד"כ צמיחה של 20%-40% (במקרה הטוב)בלבד ממה שהיה בתחילת הטיפולים. כמובן שכל מקרה הוא לגופו. אם את כבר בטיפול תשיעי, נסי לתת מירווח של קצת יותר זמן עד לטיפול הבא ואז תוכלי אולי לקבל אינדיקציה טובה יותר היכן הפסיקה הצמיחה בשלב זה.
    איני מכיר את המכשיר שציינת אבל עוצמה איננה הפרמטר היחיד הקובע הצלחה או כישלון של טיפול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילול - תגובה

סופי ברנר
    18/12/2011

בדרך כלל לצורך דילול בלבד מבצעים כמות פחותה של הטיפולים שנע בין 3 ל 6 טיפולים, במקום 10-12.
    התוצאה הסופית תלויה במס' קרטריונים, כגון: איזור המטופל, מכשיר וכמובן תגובה אינדיבידואלית של הגוף להסרת השיער.
    דילול אחיד ויפה אפשר להשיג בעזרת מכשיר לייזר שעובד בשיטת הSHR.
    במידה וביצעת 9 טיפולים ואינך רואה כ"כ דילול אלא רק קרחות עם נקודות שחורות , סביר להניח שהטיפולים היו אינם אפקטיביים ו 2 הטיפולים הנותרים לא יתרמו רבות.
    מכוון שהטיפולים נעשו בטכנולוגיית IPL הידועה כפחות יעילה מלייזר.
    מסיבה זו גם לא הייתי ממליצה בשימוש מכשיר ביתי - רוב הסיכויים שגם במקרה זה לא יהיו תוצאות כלל , גם לא דילול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם ?..

דפנה
    18/12/2011

תודה ועוד משהו הטיפול לא אפקטיבי גם אם השיער גדל דק יותר ? אבל הוא גודל בכל המקומות ?
    יש דבר כזה שהשער לא נושר פשוט מתחיל לגדול דק עד שמפסיק? הוא חייב לנשור כי לא משנה עד כמה עושים לי בטמפרטורה גבוהה( ואני ממש מרגישה ) לא נושר רק השערה משתנה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם ?.. - תגובה

סופי ברנר
    19/12/2011

התהליך הוא כזה:
    במשך שבועיים-שלוש לאחר הטיפול את אמורה לראות שהשיער צומח ונושר.
    לאחר הנשירה יהיה בערך 3 שבועות עור חלק ולאחר מכן תתחיל צמיחה חדשה, השיער יצמח בדרך כלל יותר מדולל ופחות עבה מפעם לפעם.
    במידה ועשית מעל 6 טיפולים והשיער כבר דק, יכול להיות שלא תראי כ"כ נשירה, אבל את אמורה לראות שיפור ושינוי כלשהוא לאחר הטיפול.
    רק במידה וביצעת טיפול והשיער צמח במשך ימים ספורים כמו אחרי גילוח ונשאר, אפשר לומר שהטיפול לא היה אפקטיבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו