עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מאי
    23/12/2011

שלום רב.
    אני בת 21 וחצי , בתור ילדה לא הייתי שעירה ובכמה שנים אחרונות התחלתי קצת להתעסק עם הגוף איפה שלא צריך , למשל לייזר בפנים על שיער פלומתי וכיום אני בעוגמת נפש נוראית כיוון שזה גרם לריבוי של צמיחה ופיזר לי שיער בכל הפנים , ממש כמו גבר.. המצב החמיר ואני בדכאון , הפסקתי עם הלייזר בגלל הטראומה שקרתה לי , ובגלל שאין ברירה אחת לשבועיים אני עושה שעווה כדי להראות נורמלי , יש סיכוי שעם הזמן המצב יתאזן לי ויפסיק לצמוח לי שיער איפה שלא היה לי לפני הנזק שנגרם מהלייזר? או שנגרם נזק בלתי הפיך? זה בנוגע לפנים.. יש עוד דבר שמאוד מטריד אותי , שפתאום אני קולטת שיערות באיזורים לא נורמליים למשל בחזה צריך להיות חלק ויש לי איזה 5-10 שיערות שחורות מאוד ארוכות שצצו פתאום ... המצב גורם לי לתסיכול נוראי (אני מאוזנת הורמונלית) ואני לא יודעת למה זה קורה לי פתאום , גם בבית החזה (מתחת לצוואר) בכללי האיזור שם נראה חלק אבל כשאני מתמקדת אני קולטת פתאום שיערה אחת פלומתית אבל ממש ממש ארוכה כמו חוט , ולידה שיערה בודדה כזאת שחורה שמאוד מציקה לי למרות שרק אני רואה את זה בהתמקדות , אני כבר פוחדת לגעת גם בשיערות האלו נמאס לי מהכל, אפשר להבין למה כל הדברים האלו קורים לי פתאום???
    תודה מראש :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

סופי ברנר
    25/12/2011

שלום לך,
    ההמלצה הכי טובה עבורך, להגיע לייעוץ מקצועי ולבחון במקום את התאמתך לטיפול.
    באם מדובר בשיער שכבר צמח, הוא לא יירד בפני עצמו. תצטרכי לטפל בו.
    איזורים שאת מתארת הינם הורמונליים ולכן בדר"כ יותר עקשניים לטיפול. אך בהחלט מומלץ לטפל בהם.
    כיום ישנן מס' שיטות מוצלחות להסרת השיער (ולא שעווה) ולכן חשוב לראות אותך , לאבחן ולהפנות לטיפול מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו