צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    עדן
    02/02/2008

שלום שמי עדן ויש לי כמה שאלות,
    אני בת 17 עוד חודשיים בערך והמחזור שלי אינו סדיר,קיבלתי אותו לראשונה בגיל 14 או 15. לא תמיד הוא מופיע בזמן ויש פעמים שהוא אינו מופיע כלל, בנוגע לבעיה זו אני הולכת לרופאת נשים שבוע הבא.
    אך בלי קשר, רציתי לשאול אם הסרת שיער במכשיר IPL מהפנים עלולה להזיק לי מכל בחינה שהיא? זאת אומרת, גם בלי קשר למחזור הלא סדיר.
    והאם טווח המחירים של 4000 שקל הוא נשמע נורמלי להסרת שיער מהפנים?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• לעדן

04/02/2008

שלום עדן
    אני מציעה לא להתחיל שום טיפול ב-IPL (אינפרא..)בפנים כל עוד את לא יודעת מה מצבך ההורמונלי.
    אחרי תום הברור וקבלת האבחון הסופי,יש לשקול צורך בהפחתת השיעור ,אם יש חוסר איזון ותתחילי טיפול תרופתי מאזן אז,כדאי לטפל לדעתי יותר בלייזר,במקום מסודר עם צוות רפואי,שיוכל לעקוב אחרייך.
    דבר נוסף,יש להמתין לפחות עוד כשנה עד תום ההתפתחות המינית שלך,דבר שקורה כ-3-4 שנים מיום קבלת המחזור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה נורמלי?

עדן
    04/02/2008

האם זה נורמלי שאני בת 17 עוד חודשיים ועדיין המחזור אינו סדיר?
    יש פעמים שהוא לא מופיע כלל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו