הסרת שיער בפנים באזור הפיאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים באזור הפיאות
    אני
    04/01/2012

היי,
    אני בת 28, בעלת שיער כהה ועור בהיר, ושיער פלומתי באזור הפיאות (כך תמיד היה).
    אני לוקחת גלולות באופן סדיר, מטופלת בשיטת IPL באזורים אחרים בגוף.
    בדיקת דם אחרונה שהייתה לי כללה רק הורמון אחד- בלוטת התריס, והיתה תקינה.
    השיעור מפריע לי, חימצנתי את האזור בעבר, וזה די עזר אבל עדיין מפריע לי. שקלתי להוריד עם שעווה, ואכן עשיתי כך בגיל 18 אבל אמרו שזה לא כדאי.
    1. האם עלי לבדוק עוד הורמונים ולוודא שהכל בסדר שם.
    2. הם הורדה של שעווה מגבירה את המציחה?
    3. איזה שיטת הסרת שיער עדיפה לאזור הפנים? IPL או לייזר?
    תודה,
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים באזור הפיאות - תגובה

סופי ברנר
    04/01/2012

הבדיקה שערכת לגבי איזון הורמונלי היא נכונה וטובה ואני שמחה לשמוע שהכל תקין אצלך.
    ישנן גלולות המכילות כמות גדולה יותר של הורמונים מהשאר ולכן גם אם יש איזון הורומנלי חשוב לוודא שאת לא לוקחת אותן.
    כל מגע והתעסקות עם השיער באיזורים האלו (כולל גילוח ושעווה) יכולים לעורר זקיקים רדומים ולהגביר את צמיחת השיער.
    מעבר לזה, השיטה המומלצת ביותר לאיזור הפנים ובכלל, היא הלייזר - מכיוון שהיא פוגעת ישירות בזקיק השערה .
    במידה ומדובר בשיער שחסר פגמנט, יכול להיות ששיטות קרן אור לא יתאימו לך והאפשרות היחידה הינה אפילציה.

ההמלצה הטובה ביותר שיש לי עבורך היא לעבור אבחון מקיף (סוג, צבע עובי שערה וכו').
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין עדיפות

יוסי מילבאום
    23/01/2012

אין עדיפות מובהקת לIPL או לייזר אחת על השניה אם כי טיפול ב- IPL אינו כואב כפי שכואב הטיפול בלייזר. רצוי לבדוק פרופיל הורמונלי שכולל טסטוסטרון ואסרגון על מנת לשלול הירסוטיזם (צמיחת יתר של שיער בנשים בפיזור כמו של גברים עקב בעיה הורמונאלית).

דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו