שיעור בפיאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור בפיאות
    קוקי
    04/01/2012

שלום! אני בת 24 ואובחנתי כבעלת שחלות פוליצסטיות לפני כ-6 וחצי שנים ומאז אני על גלולות אסטל לאיזון. יש לי שיער פלומתי בפיאות כמו להרבה מהפוליציסטיות.. במכון הלייזר אמרו לי שלא כדאי לי להסיר שם בלייזר כיוון שהשיער פלומתי והעור שלי שחום והסיכוי שזה יצליח הוא לא גדול ואף השיעור עלול להחמיר כי מדובר באיזור מאוד הורמונלי.
    1. האם הסרת השיער במחט חשמלית (אפילציה) תפתור לי את הבעיה?
    2. האם גם בשיטה זו השיעור עלול להחמיר ולהעיר "שערות רדומות" ?
    3. במידה והאפילציה תעזור, מה קורה לאחר שאכנס להריון? האם הכל עלול לחזור?
    4. האם עליי להיות תמיד תחת טיפול הגלולות בתקופה בה אני עושה אפילציה?
    תודה רבה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור בפיאות

הוספת תגובה

• שיעור בפיאות - תגובה

סופי ברנר
    05/01/2012

שלום לך,

הסרת שיער במחט חשמלית בהחלט תפתור לך את הבעיה.
    בטיפול מסוג זה מחט מוחדרת לכל שיערה בנפרד ולכן אין חשש להתעוררות של זקיקים רדומים מסביב.
    ברוב המקרים שיטה זו עובדת לצמיתות והזקיקים שנהרסו לא צומחים.
    עקב שינויים הורמונליים שחלים בגוף האישה במשך החיים ובזמן ההריון בפרט, יכולים להתעורר זקיקים רדומים. בדרך כלל אחרי הלידה וההנקה המצב חוזר לקדמותו, ז.א. השיער המיותר שיצא בזמן ההריון נעלם.
    טיפולי אפילציה לא קשורים ללקיחת הגלולות לכן תתייעצי עם הרופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול על ידי כדורים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסופי

קוקי
    10/01/2012

תודה רבה על התשובה המהירה! האם כנ"ל גם לגבי שיעור בחזה (ברווח שבין השדיים)? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסופי - תגובה

סופי ברנר
    11/01/2012

גם האיזור הזה הוא איזור הורמונלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו