הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    קרן
    10/01/2012

שלום,

אני בת 30, אחרי שתי לידות ושעירה מטבעי. בעבר טיפלתי בפאות הלחיים בפנים באינפאר אדום והטיפול עזר ולא צמחו לי שעות עד היום. באזור הסנטר והלחיים התחילו לצמוח לי שערות עם תחילת ההריונות ומאז, במשך 4 שנים אני מטפלת באפילציה אבל השערות לא מפסיקות לצמוח. מעבר לעלות הכספית של הטיפולים של האפילציה במשך 4 שנים נוסף לזה הכאב שבטיפול והזמן שזה גוזל ואני מעוניינת לבצע הסרת שיער בלייזר באזור הפנים. האם לדעתכם זה יעזור במידה והאפילציה לא עזרה? כמו כן, איזו שיטה/מכשיר מומלצים במצבי?

המון תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - תגובה

סופי ברנר
    11/01/2012

את מתארת מצב שבו את מטופלת במחט חשמלית (אפילציה) במשך ארבע שנים ואין שיפור, וכמו כן עברת טיפול באינפרא.
    ראשית כל אני ממליצה לך לבוא ולעבור אבחון רפואי מקיף (עובי, צבע השערה וצבע העור) ולאחר מכן להתאים לך מכשיר לייזר.במידה ותחליטי אשמח לעמוד לשירותך.
    להבדיל מאינפרא - הלייזר פוגע בזקיק השערה וממית אותו ולכן זו השיטה המומלצת ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו