אזור שהלייזר פיספס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזור שהלייזר פיספס
    מיכל
    11/01/2012

שלום,

אני לאחר טיפול שני בלייזר באזור המשפעה ובית השחי.
    בכל אחד מהטיפולים נותר אזור קטן אחר, בשולי המפשעה או בית השחי, בו לא נראתה כל תגובה לטיפול, בניגוד לשאר השיער בו הייתה נשירה כמעט מלאה.

ברצוני לבקש טיפול חוזר לאזור שלא תפס, אך כיוון שכבר עבר כחודש מהטיפול השני אאלץ לאחר את הטיפול השלישי.

ברצוני לדעת בבקשה:
    א. האם תדירות של 3 חודשים במקום חודשיים פוגעת בהצלחת הטיפול?
    ב. כיצד ניתן למנוע את התופעה של פיספוס חלק מהאזור בטיפול.

תודה רבה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזור שהלייזר פיספס

הוספת תגובה

• אזור שהלייזר פיספס - תגובה

סופי ברנר
    12/01/2012

שלום לך,
    במידה ותעשי את התיקון באיזור בו יש פספוס -את הטיפול הבא את יכולה לבצע בעוד חודש - כי איזורים שהתפספסו הם קטנים (לפי הבנתי) .
    אני ממליצה לך בפעמים הבאות לשים לב לצמיחה ובמידה ואת רואה שהשיער לא נשר להגיע כבר שבועיים לאחר הטיפול ולבקש תיקון.
    לא ניתן לדעת מראש על הפספוס - זה תלוי ביסודיות ומיומנות המטפלת.

את הטיפולים מומלץ לבצע פעם בחודשיים ולא לפתוח פערים גדולים כמו שלושה חודשים, מכוון ששורש השיערה יכול להתחזק, דבר יגרום לעיקוב בהתקדמות הטיפול.
    רק באם מדובר בטיפולים מתקדמים שהצמיחה נעשעת איטית והשיער לא מספיק לצמוח תוך חודשיים אז מומלץ לבצע את הטיפול בפערים של חודשיים וחצי - שלושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה סופי, עזרת לי!

מיכל
    13/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו