בת 17 - שיעור בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 17 - שיעור בפנים
    יעל
    18/01/2012

שלום אני בת 17 מעכו, יש לי לא מעט שיער באיזור של הפיאות, השפם, בעורף מאחורה וזה די מבאס אותי. רציתי לדעת אם זה משהו שיעבור עוד איזה שנה שנתיים אחרי גיל ההתבגרות או שכדאי לי להוריד בלייזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 17 - שיעור בפנים

הוספת תגובה

• בת 17 - שיעור בפנים - תגובה

סופי ברנר
    18/01/2012

עיקרונית רצוי לחכות. אבל אם מדובר בלא מעט שיער והוא מפריע לך בהחלט אפשרי ממליצה להגיע לאבחון ראשוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור

שיר
    23/01/2012

ברור שזה מפריע, החברה הכי טובה שלי מגיל צעיר אצלה היה שיער מיותר במקומות שרואים, היא ממש הייתה מנסה להסתיר עם צעיפים, כובעים וכל דבר בעצם, לפני כמעט שנה היא הייתה אצל רופא והוא רשם לה גלולות פלורט שלוקחים גם כמניעת הריון ולה זה עזר בלי קשר למניעת הריון, בשיער המיותר אצלה
    אולי כדאי ששתיעצי ותעשי בדיקות תראי מה מתאים לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי עוד שאלה

יעל
    20/01/2012

זה לא כמויות אדירות של שיער אבל זה עדיין מפריע לי ואני ממש מתביישת בזה.
    ראיתי בפורום אחר על בת שכבה שהיא לוקחת גלולות בתור טיפול או משהו כזה. את מכירה את זה במקרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו