מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוח לפני טיפול לייזרלירון04/02/2008
שלום,
אני מעוניינת להתחיל הסרת שיער בלייזר בבטן בגב ובפס החזה, כאשר חלק מהאזור נחשב פלומתי וחלקו כהה ועבה.
בעיקרון השיער שלי כהה ואני בעלת עור בהיר.
הבנתי שלפני הטיפול מגלחים את האזור -
האם הגילוח (או הלייזר) באזורים עם שיער עדין ופחות עבה עלול ליצור דווקא תופעה הפוכה? (יותר צמיחה מאשר הפחתה)
תודה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי שתי שאלות נוספות
לירון04/02/20081. קראתי באינטרנט שאם יש בעייה של הרפס אז מומלץ לקחת במקביל טיפול תרופתי כלשהו.
האם אכן כך? איזה טיפול צריך לקחת?
2. אני עושה במקביל את החיסון החדש שיש עכשיו נגד וירוס הפפילומה (סרטן צוואר הרחם).
האם יש מניעה לבצע טיפול לייזר בצמוד לקבלת החיסון?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירון
05/02/2008שלום לירון
האם יש לך הרפס באזור הטיפול ?
אכן הרפס יכול לפרוץ לאחר טיפול לייזר אך לרוב באזור הטיפול,למשל בנות שמפחיתות שיער באזור השפם,ויש להן הרפס בשפה הן לוקחות טיפול מונע בדרך כלל עם זווירקס מספר ימים לפני וכיומיים אחרי הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירון
05/02/2008שלום לירון
ראשית,בשיער הפלומתי לא הייתי נוגעת ,לא בכל מכשיר בכל אופן.
גילוח לא מצמיח שיער ! הוא רק מקצר שיער שצומח ונושר בסיום מחזור חייו,דבר שמשתנה ממקום למקום בגוף.
יש מקרים חריגים מאד ובאזורים מסויימים מאד ששיער פלומתי יכול להפוך לשיער עבה יותר.ולא ניתן לנבא אם זה יקרה ומתי.
לגבי החיסון ,לא נראה לי שיש בעייה אך בררי עם הרופאה שנתנה לך את החיסון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לירון06/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)