שיעור בסנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור בסנטר
    אבודה..:(
    22/01/2012

שלום רב,
    אני בת 19 ואובחנתי כסובלת מPCO..כתוצאה מכך ,יש לי שיעור יתר בפנים,באזור הסנטר-פתאום גדלו לי שערות !!!(חשוב לי להדגיש שאף פעם לא הורדתי שם..או נגעתי באזור הזה...)
    רופא הנשים הביא לי כדור דיאנה,לטיפול בשיעור וקבלת מחזור סדיר-אבל הפסקתי עם הטיפול כי זה שחק אותי ...וגם כי ב"ה המחזור הסתדר לי ויש לי כל חדש בזמן..אז למה לי לדחוף סתם כדור?
    קראתי בכל מיני אתרים שמשחת ז'ולן עוזרת,אז קניתי אותה והיא אכן הבהירה את השערות...אבל עדיין רואים את השערות האלה(ראו תמונה מצורפת)
    אני מפחדת להשתמש בשעווה כי אולי יגדלו לי זיפים...אני לא הורדתי אף פעם מאזור הסנטר שערות וגם עכשיו לא הורדתי(למרות שיש לי) אני רק מבהירה.....
    אני ממש מבקשת עזרה מכם,אם אתן יודעות על איזה שהוא טיפול שיכול להיות יעיל עבורי...התקשרתי לאמריקן לייזר אבל הם אמרו שאחוזי ההצלחה של הסרת השיער בסנטר-נמוכים והם לא ממליצים.אז מה עושים??איזה טיפול יעיל עבורי???
    שמעתי על טיפול באפליציה-מחט חשמלית,אבל יש מצב שיגדלו לי מטיפול לטיפול שערות שחורות?? או בתום הטיפול עדיין יגדלו לי שערות שחורות (כמו זיפים)??אני נורא חוששת מיזה...כי כרגע השערות אצלי לא כמו זיפים....
    בקיצור,אני נורא מבולבלת ואבודה בים של עצב...כל זה מוריד לי מהביטחון העצמי שלי וחבל לי.
    אני זקוקה לעזרה.
    תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור בסנטר

הוספת תגובה

• תמונה נוספת-

22/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת- - תגובה

סופי ברנר
    23/01/2012

שלום לך,
    חשוב לי לראות את גוון השיער הטבעי שלך בסנתר (ללא הבהרה).
    אכן השילוב בין גיל 19 ואיזור הסנטר מביאים לתוצאות פחות טובות בטיפולי לייזר, אך לא בהכרך.
    הדבר מאד אינדיבידואלי ואם כיום את מאוזנת הורמונלית, יכול להיות שתגיעי לתוצאות טובות .
    שתי האופציות שעומדות לפניך (במידה והשיער שלך בעל פגמנט כהה), הינם:
    1. לייזר - הטיפול נערך מס' דקות, לרוב אינו מכאיב, ונותן פתרון של חודש - חודש וחצי בין טיפול לטיפול.
    בדרך כלל מטיפול לטיפול השיער צומח דליל יותר ודק עד שנעלם לגמרי או נותרות מס' שיערות דקות בודדות. אך לא ניתו לחזות מראש לגבי תוצאות סופיות.
    חשוב לבצע את הטיפול אך ורק באיזור שיש בו שיער ולא לגלוש לאיזורים הסמוכים.
    2. אפילציה (מחט חשמלית) - טיפול נקודתי, לכל שערה מוחדרת מחט חשמלית, השערה המושמדת מוציעים מהעור ע"י פינצטה.
    נדרשים מס' טיפולים בכדי לעבור על כל השערות. טיפול כואב יותר, אך מאד אפקטיבי.

לשיקולך איזה שיטה לבחור.
    חשוב מכל לגשת למקום מקצועי בעל מכשור מתקדם וותק וכמובן בעל כוח אדם מיומן.

אם תחליטי לסור אלינו אשמח לטפל בך אישית.
    בברכת יום טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופי

23/01/2012

תודה רבה על המענה,
    אכן צדקת,השערות שלי שחורות במקור(פיגמנט כהה).

אז אני מבינה שהאפליציה יותר אפקטיבית ויעילה עבורי?
    דבר נוסף,הסרת שיער בשימוש באפיליציה היא לצמיתות?או שהיא פחות"נחשבת" מהלייזר?
    הבעיה העיקרית היא שלא מצאתי באינטרנט שום מכון שעוסק בתחום הזה ,אלא רק קוסמטיקאיות,אני מפחדת ליפול על אחת שתוכל לגרום לי לנזקים (צלקות ,כוויות) אני מעונינית לבחור את הטיפול הטוב ביותר רק כדי לחזור להיות חלקה באזור הזה !!:(
    ידוע לך על מקום מומלץ?
    תודה רבה והמשך יום טוב:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופי - תגובה

סופי ברנר
    24/01/2012

האפליציה כשיטה הינה טובה ויעילה ומחסלת את שורש השערה ממש כמו בלייזר, אבל מהכרותי ומתוקף הנסיון שלי (15 שנים בתחום) נתקלתי בלא מעט קוסמטיקאיות שלא יודעות לבצע את הטיפול כיאות - מה שיכול לגרום לצלקות ושאר צרות.
    ההמלצה הטובה ביותר עבורך היא קודם כל לעבור אבחון רפואי מקיף (דבר שקוסמטיקאית לא יכולה לעשות) .גם לגבי העור (צבע) וגם לגבי השערה (צבע, מרקם..)
    מכיוון שלכל אחד מהפרטרים האלו תפקיד חשוב בבחירת המכשור.
    חשוב להוסיף שכשמדובר בכמות של שיער את יכולה לבצע לייזר וכשישארו שיערות בודדות לתת פינישים באפילציה.
    הדבר החשוב שצריכה לשים לב בלייזר - מכוון שמדובר באיזור מאד הורמונלי עם הרבה זקיקים רדומים - שלא יגלשו למקום שאין בו שיער!
    באם תחליטי לגשת אל הרשת שלי - אשמח לייעץ ולעזור לך.

בברכת רפואה שלמה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו