לייזר וראוקוטן דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר וראוקוטן דחוף
    מירית
    22/01/2012

לפני שנה לקחתי רואקוטן לפצעים במשך 8 חודשים, אחרי חצי שנה שהייתי נקיה לגמרי
    התחלתי לעשות לייזר במפשעות , כרגע חזרו לי הפצעים והרופא המליץ לי לקחת שוב כדורים כרגע כדור אחד ליום 20 מ"ג הוא טוען שאין לי מה לדאוג לגבי הלייזר וזה לא מפריע ,
    הקוסמטיקאית טוענת שאסור ביחד כי העור רגיש וזה יכול לעשות כתמים
    אני לא יודעת מה לעשות ולמי להאמין חשבתי לעשות טיפול ואחרי טיפול לקחת רק חודש כדור רק קצת להיתנקות כי אני לא צריכה הרבה כי את הטיפול הרציני עשיתי , ואז להמשיך עם הלייזר
    האם זה אפשרי ?
    אודה על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר וראוקוטן דחוף

הוספת תגובה

• לייזר וראוקוטן דחוף - תגובה

סופי ברנר
    22/01/2012

שלום לך,

מצד אחד הקוסמטיקאית שלך צודקת , מכוון שראוקוטן הינה תרופה פוטוסנסיטיבית (רגישה לאור),
    וטיפול הסרת שיער יכול לגרום לכתמים בעור המטופל.
    מאידך, המינון שאת לוקחת אינו גבוהה, ואיזור הטיפול קטן - לכן אפשר לשקול אופציה להמשיך עם הסרת השיער.
    תלוי גם באיזה מכשיר תטופלי ובאיזה עוצמות, ומה גוון העור שלך.
    בכל מקרה קחי בחשבון שעורך רגיש יותר בזמן לקיחת ראוקוטן ובמצב כזה תמיד קיים סיכון מוגבר לתופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה - אחשוב על זה

מירית
    23/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו