לייזר גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר גברים
    o o
    22/01/2012

שלום אני
    אני בן 23 עור שחום וכך גם שערות גופי (הרבות)
    הייתי במספר מכונים שונים לביצוע פגישת יעוץ והערכת מחיר,
    הרופאים הסכימו לבצע לי טיפול לייזר רק בחזה ובבטן (לא בכתפיים,עורף,גב, יד אחורית) בטענה שעד גיל 30 אזור זה ימשיך להצמיח שער.
    ואני בהתלבטות מכיוון שאני חושש שזה יראה מוזר שהשער מקדימה לא יהיה/יהיה קצר ובשאר חלקי הגוף יראה רגיל..
    האם מישהו היה במצבי ויכול לייעץ לי?
    ובנוסף איך מגלחים שטח כלכך גדול? והאם זה צומח כמו בפנים-כלומר קוציםֿ?
    ושאלה אחרונה- ותיהיו כנים, עד כמה זה באמת יעיל האם למישהו שהיה מאוד שעיר נעלמו השערות כליל?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר גברים

הוספת תגובה

• לייזר גברים - תגובה

סופי ברנר
    23/01/2012

שלום,
    החל מגיל 23 מערכת הורמונלית מתחילה להתאזן ולכן הטיפולים להסרת שיער הופכים ליותר אפקטיביים.
    אך איזורים שאתה מתאר הם נחשבים להורמונליים ולכן צריך לאבחן היטב ולחשוב פעמיים אם כדאי לגעת בהם או לא.
    אם השיער שלך מדולל ודק עדיף שתחכה עם הסרת השיער כי בכל מקרה עם הזמן רוב הסיכויים שהוא יהפוך ליותר עבה וצפוף .
    אם השיער שלך כבר עבה יחסית ולא מעט בכמות - אפשר להתחיל את הטיפול וסביר להניח שהתוצאות יהיו טובות.
    אך מכוון שאין לנו שליטה על הגוף, אנו לא יכולים לדעת מה תהיה תוצאה הסופית. יכול להיות גם שתדרש כמות טיפולים גדולה יותר. (מעל12)
    מבחינת הגילוח : אפשר להגלח במידה והשיער נראה לעין ומפריע, בהתחלה הוא יצמח כמו קוצים, וזאת בגלל שבגילוח אנו חותכים את השיערה באמצע ולכן כשהיא צומחת אנו רואים את החלק העבה שלה. אבל אם הזמן שערה שתצמח במקומה תגדל כמו הקודמת לפני הגילוח. אך שוב, אם השיער דק מאוד עדיף כמה שפחות לגעת באיזור גם אם מדובר בגילוח, שעווה או כל גירוי אחר שיכול לעורר זקיקים רדומים.
    ההמלצה שלי : תגש לאחד המכונים הגדולים להסרת השיער בעל וותק ומגוון מכשירי לייזר לאבחנה וייעוץ מקצועי.
    ישנם המון אנשים שעברו את הטיפולים ורואים תוצאות מעולות עם הפחתה ניכרת בכמות השיער ודילול משמעותי.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו