היי חברים,לא יודע מה לעשות !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי חברים,לא יודע מה לעשות !!!
    נקניקיה
    24/01/2012

הייתי ב 2 מקומות להסרת שיער בלייזר, לא חשוב שמות, אבל שמות הכי מוכרים במכונים להסרת שיער.

מדובר על אזור הכתפיים, שם יש לי הרבה שיער אבל לא צפוף !

מקום אחד אמר לי אין בעיה אפשר להסיר ומקום אחר אמר שאין מצב להוריד כי המכונה לא תקלוט את זה ואין סיכוי להוריד משם,

מה דעתכם? מה לעשות??

אשמח לכל פיסת מידע,

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי חברים,לא יודע מה לעשות !!! - תגובה

סופי ברנר
    24/01/2012

ראשית כל אני מברכת אותך על ההחלטה לבחור בלייזר שזו השיטה היעילה ביותר שפוגעת בזקיק השערה.שנית, חשוב לי לדעת מהו גילך, מה צבע השערה ומהו מרקמה.
    ההצעה הטובה ביותר שיש לי אלייך היא לבוא לאבחון פרואי.
    אם תבחר לגשת לקר שירותי רפואה - אשמח לעמוד לשירותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חברים,לא יודע מה לעשות !!! - תגובה

שי שחר
    26/01/2012

שלום לך

אם אתה מתחת לגיל 30 והשיער הינו פלומתי ודק,רצוי שתיקח בחשבון שאיזור הכתפיים הינו איזור הורמונלי ,וחימום באמצעות לייזר או IPL עלול לעורר זקיקים רדומים.
    מטופלים רבים שלי שהמליצו להם במכונים השונים,כן לבצע טיפול בכתפיים, התלוננו אח"כ על צמיחת יתר ולא הצליחו להיפטר מהשיער. רבים המקרים ש"איבחון רפואי" במכונים,הוא מילת כיסוי לאבחון כלכלי-כמה אפשר להוציא מהלקוח(וללא קשר מה אפשרי ומה לא אפשרי).
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתפיים וזרועות , גדל לי עבה חלקית

אני
    26/01/2012

אני עושה טיפולים בכתפיים ובזרועות , יש שערות שגדלו יותר עבות ובל משהו כמו 15 אחוז,
    האם עליי להפסיק את הטיפולים ???
    אם חלק גדל אז יש חשש שיגדל לי בכל האזור ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 23

אני
    26/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 23 - תגובה

סופי ברנר
    29/01/2012

מדוברבאחד האיזורים הכי הורמונלים בגוף.
    לא מבצעים טיפולים באיזורים הללו בלי לשקול היטב. אם השיער ממש נראה לעין ומפריע אז כן להמשיך את הטיפולים.
    אם יש לך שיער בגב - אז אין כבר מה להחמיר, אם יש לך פלומה עדינה - אז מאיזור הכתפיים זה יכול להתפשט גם לגב.
    כמו כן צריך לראות מה בדיוק ההתקדמות שלך, באיזה מכשור מטופלת, מה סוג השיער. צריך לאבחן טוב טוב כדי לייעץ ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם סופי ושי

נקניקיה
    27/01/2012

שי, אם כך , מה אתה ממליץ לעשות? האם לא מצאו עדיין פתרון הולם לבעיה הזאת? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו