מכשיר להסרת שיער ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר להסרת שיער ביתי
    נופר
    25/01/2012

שלום,

רציתי לדעת על אילו מכשירים להסרת שיער לצמיתות ביתיים אתם ממליצים לעור בצבע חום בהיר (לא לבן לא כהה) ושיער שחור/חום כהה?
    ועל איזה סוג? לייזר? IPL ? IPL+RF? אינפרא אדום?

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר להסרת שיער ביתי

הוספת תגובה

• מכשיר להסרת שיער ביתי - תגובה

שי שחר
    25/01/2012

היי נופר

IPL+RF זו הטכנולוגיה היותר מתקדמת
    חשוב להבהיר שהעוצמות של מכשיר ביתי הן חלשות וכמות הטיפולים מוגבלת .כל ראש נוסף עולה הרבה כסף. לכן,ייתכן ועדיף לך להשקיע את הכסף במכון/קוסמטיקאית מקצועית

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ מכשיר

אריאל
    30/01/2012

מניסיון אני ממליץ מכשיר E-ONE יש לי גם עור בצבע חום בהיר וזה עובד מעולה! אחרי הטיפול הרביעי כמעת ואין לי צמיחה בשיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהניסיון שלי

מירי
    07/02/2012

אני יכולה להמליץ לך על מכשיר שקניתי (נראה לי מלפני חודש וקצת) מכשיר בטכנולוגיה IPL+RF שזה אינפרא אדום וגלי רדיו. מבחינתי הוא ממש נוח כי זה מהבית כמובן :) ואני אישית מאוד מרוצה ממנו. זה מכשיר שנקרא me של סינרון.
    ממה שהבנתי, המכשיר הזה משלב שתי טכנולוגיות, שמובילות לכך שהמכשיר יותר בטוח לשימוש. רק אינפרא אדום או רק לייזר, יכול להוביל לכוויות, אבל שילוב של שתיהם, ביטחותי יותר.
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהניסיון שלי - תגובה

שי שחר
    07/02/2012

לכלל הגולשים ולך "מירי"

הטכנולוגיה המדוברת היא מהמתקדמות שיש אולם השילוב של "אינפרא" ו-RF לא קשור לבטיחות הטיפול אלא ליעילותו הכפולה.
    בשביל לעבוד באופן בטיחותי יש למלא אחר הוראות היצרן ובעיקר לשים לב לעוצמות על פי גוון העור.במידה ויש ספק, חובה להחמיר ולעבוד עם עוצמה לא גבוהה בהתחלה.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו