שאלה לשי בקשר IPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לשי בקשר IPL
    חנן
    30/01/2012

אהלן שי, אני בן 25 ואני מוריד שיער בחזה ובבטן אצל קוסמטקאית בשיטת IPL במכשיר מסוג FORMA
    עשיתי כבר 7 טיפולים ויש שיפור אך עדיין לא מרוצה . אשמח אם תוכל לתת לי קצת מידע על המכשיר ועל השיטה עצמה כדי לדעת איפה אני עומד וכמה טיפולים עוד אצטרך...? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לשי בקשר IPL

הוספת תגובה

• שאלה לשי בקשר IPL - תגובה

שי שחר
    31/01/2012

היי חנן

איני מכיר את המכשיר, ולכל מכשיר יש את העוצמות שלו ואורכי הגל שלו.
    אינני יודע למה אתה מצפה, אולם לידיעתך,כל מכשיר ואפילו לייזר(למרות כל מיני הבטחות שווא),עשוי להביא ל-60-80 אחוז דילול בצמיחה. פרמטרים שקובעים את התוצאות של הטיפולים הללו הינם רבים: גיל,סוג וצבע השיער, גוון העור, גנטיקה של המטופל וכמובן ניסיון מקצועי של המטפל.
    בד"כ לדילול טוב של הצמיחה בחזה-בטן זקוקים ל-10-12 טיפולים, ולעיתים קצת יותר.
    כפי שבטח נוכחת לראות, יש הבדל בתוצאות בין החזה, לבין הבטן התחתונה

אני הייתי מציע שבמידה ותרצה לזרז תהליכים, תציע למטפלת שלך להגיע אליה לאחר טיפול מיד לאחר שיש צמיחה שאינה נושרת (אחרי שבועיים בערך), ואז תבצעו שוב, רק טיפול נקודתי בקבוצות השיער הללו שאתה יודע שאינן נושרות . אני מאמין שתוכל לראות התקדמות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו