מחפשת דרך להסרת שיער יעילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת דרך להסרת שיער יעילה
    בקי שטיין
    02/02/2012

שלום. אני מחפשת דרך להסרת שיער מהירה ויעילה, והבנתי שזה המקום לקבל עיצות מועילות. בעבר הלא רחוק התחלתי טיפול במכון לייזר אבל בתור אמא טרייה שגם מנסה לתחזק קריירה, פשוט לא הצלחתי להתמיד בלוח הזמנים הצפוף שלהם. אני מחפשת פיתרון לנשים כמוני. ברור לי שהגילוח והשעווה הם הפתרונות המובנים מאליהם - אבל הטיפול בשעווה כואב ומסורבל לשימוש, והגילוח גורם לצמיחת שיער שחור וקוצני... האם תוכלו לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי בקי

מירב
    05/02/2012

חשבת אולי על מכשיר הסרת בבית? ככה את יכולה לעשות את זה בזמן הפנוי שלך, מתי שבא לך ומתי שנוח לך, מבלי להיות תלויה בגורמים אחרים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשירים ביתיים

בקי שטיין
    07/02/2012

היי מיטל. תודה על התשובה :) שמעתי על מכשירים ביתיים, אבל האם מדובר בהסרה לצמיתות? אשמח לקבל על כך עוד מידע... אני מחפשת משהו שיהיה קל נוח לשימוש, כי אני לא מסתדרת עם מכשור מסובך... איך בדיוק המכשירים האלו עובדים? והכי חשוב - כמה זמן זה לוקח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו