תודה לשי שחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לשי שחר
    סטודנט
    05/02/2012

ראשית, אני לא יודע אם מותר לי להגיב ולהמליץ כאן על שי, אבל אומרים ש"אין חכם כבעל ניסיון" ואני זוכר כמה התחבטתי עם עצמי לפני שהתחלתי בטיפולים ולכן אני רושם כאן בכל זאת.
    קודם כל - שי, תודה על הכנות הבלתי מתפשרת עוד לפני הטיפול הראשון. בואו לפגישת ייעוץ אצלו ושי יתאם איתכם ואולי אף ינמיך את ציפיותיכם (באופן חיובי!ע"מ שלא תפתחו ציפיות שווא בנוגע לטיפול).לזכותו ייאמר שאם יש משהו שהוא חושב/יודע שהוא לא יוכל לבצע עבורכם- הוא יודיע לכם בצורה ישירה ואמינה ללא בלבולי שכל למיניהם.
    דבר שני- מקצועיות. בסופו של דבר, כשאני עומד לקראת סיום תהליך הטיפולים, אני יכול לומר בלב שלם שאני מרוצה מהתוצאות מעל ומעבר למה שציפיתי בתחילת התהליך. שי שהוא גם איש נחמד ואנושי ידריך אתכם במקצועיות לגבי הטיפולים הצפויים והנדרש מכם במהלך התהליך.

בקיצור- הרגשתי שבתור לקוח מרוצה חובה עלי לספר על איש מקצוע מעולה ולכן אני ממליץ בחום ומודה לשי היקר, הביטחון העצמי שלי השתפר פלאים מאז תחילת הטיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה לשי שחר

הוספת תגובה

• תודה לשי שחר - תגובה

שי שחר
    06/02/2012

תודה לך על כל הפידבקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו