הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    nola
    12/02/2012

שלום,
    אני בת 21 ולפני שנה עברתי 5 טיפולי הסרת שיער בפנים בשיטת shr הטיפול גרם לשיעור יתר והעור הפך רגיש והתמלא בפצעים קשים, נאלצתי להפסיק את הטיפול ולקחת רקוטן במשך 7 חודשים. מאז עברה חצי שנה ואני נחושה להיפטר מהשיער בפנים. לאחר בירורים אחדים הבנתי שאפילציה גורמת לפיגמנטציה ולא נותנת תוצאות טובות. אני מתלבטת באיזו שיטה לבחור-ב-ipl או ע"י מכשיר הלייזר "קנדלה". עורי יחסית בהיר והשערות שחורות והשיער מכסה את כל אזור הצוואר, הסנטר ופאות הלחיים, כך שמשהו חייב להיעשות!
    בנוסף בטיפולים שעברתי נאלצתי לגלח את השיער לפני ובשני השיטות הנ"ל נאמר לי שאיני חייבת להסיר את השיער כלל לפני הטיפול.
    אשמח לקבל עצה באיזו שיטה כדאי לי לבחור.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - תגובה

סופי ברנר
    14/02/2012

שלום לך,

חשוב להבין ששיער באזור הפנים מעיד ברוב המקרים לחוסר איזון הורמונלי , יכול להיות בעבר. ומאד עקשני לטיפול. לכן הייתי ממליצה לך קודם כל לבצע בדיקות הורמונליות על מנת לפסול סוגיה זו.
    לגבי השיטה: לפי מה שאת מתארת לייזר מסוג "קנדלה" יכול להביא אותך לשיפור משמעותי או לפחות לתת לך מענה זמני של עור חלק לחודש וחצי - חודשיים בין טיפול לטיפול.
    מאד מומלץ להגיע לייעוץ מקצועי ולאבחנה אישית על מנת לבדוק את התאמתך לטיפול ולתיאום ציפיות.
    אגב, אפילציה במידה ונעשית על ידי קוסמטיקאית מקצועית בעלת ניסיון לא תגרום לפיגמנטציה ובמקרים מסוימים נותנת פתרון יפה.
    ולכן אם המצב כפי שאת מתארת, ז.א. יש לך הרבה שיער בכל הפנים, הוא בעל פיגמנט והעור שלך לא כהה - תבצעי טיפולי לייזר ולאחר הסדרת הטיפולים, תעשי טיפולי השלמה לשערות הנותרות באפילציה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו