הסרת שיער בפנים - ipl

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים - ipl
    שרית
    14/02/2012

התחלתי לטפל בשיער הפנים ( אזור הפאות) לא היה לי הרבה שיער אבל הפריע לי מאוד,
    רציתי לדעת איך הולך הטיפול ב ipl? הקוסמטיקאית עשתה לי על האזור ממש מס' קטן של נגיעות , אח"כ הוציאה את השיער בשעווה ( אמרה שהיא לא אוהבת עם סכין גילוח) ולאחר שמרטה את השיער בשעווה עשתה עוד מס' פעמים על אזור הפאות במכשיר, האם זה הגיוני שכל כך מעט במכשיר יעזור לי להסיר את השיער? כל הטיפול ארך לא יותר מ10 דקות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים - ipl

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - ipl - תגובה

סופי ברנר
    15/02/2012

שלום לך,

טיפול עצמו באיזור הפאות לא אמור לקחת יותר מ - 10 דקות ולכן מבחינה הזאת הכל בסדר.
    חשוב להבין שבהסרת שיער כן בטכנולוגיית IPL וכן בלייזר - החום נספג בפגמנט (צבע) של השיערה וכך מגיעה לשורש ומשמיד אותו.
    לכן לא מומלץ לבצע שעווה לפני הטיפול מכוון ששעווה מוציאה את השיער מהשורש ולכן טיפול נעשה פחות אפקטיבי.
    בגלל שאזור הפנים הנו הורמונלי ובדרך כלל עקשני לטיפול, כדאי לבצע את הטיפולים בטכנולוגיה יותר חזקה ויעילה, כגון לייזר.
    ואם השיער שלך ממש מדולל ולא רב , תשקלי גם אפשרות של אפילציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו