מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרמתי לכוויות עם מכשיר להסרת שיערנעמה22/02/2012
הנני קוסמטיקאית כבר מעל ל7 שנים ועושה הסרת שיער במכשיר ipl ברישיון של משרד הבריאות מעולם לא גרמתי לשום כוויות או אדמומיות ללקוחותי וכולן היו מרוצות.
לפני מספר חודשים הגיעה אלי מטופלת להסרת שיער ביידים, ערכתי לה שאלון רפואי + הסברתי לה על הסיכונים + חתמה על טופס שהיא מודעת לסיכונים כמו כוויות. (מה גם שעברה טיפולי הסרת שיער בעבר וקיבלה בהם כוויות אבל לצערי היא לא סיפרה לי את זה לפני הטיפול, רק אחרי), לאחר הטיפול שבוצעה בעוצמה בינונית ראיתי שמופיעה לה אדמומיות, מייד שמתי לה חומר נגד כוויות.
לאחר כ- שבוע היא חזרה להראות לי את הכוויות שנראו כמו פצעים, החתמתי אותה שוב על טופס שבו אני מחזירה לה את כספה בתנאי שלא יהיו לה שום תביעות או טענות בעתיד!!!
יחד עם זאת פיציתי אותה לשיקולי הפרטי בטיפול פנים, בשיזוף בהתזה מספר פעמים לטישטוש הפיגמנטציה,הסרת שיער וועוד חומרים לטיפול בשווי כולל של 1000 ש"ח.
היום אחרי 4 חודשים היא מאיימת לתבוע אותי כי הסימנים של היד עדיין מופיעים.
אמרתי לה שעם הייתי יודעת שהיא מתכוונת לתבוע אותי לא הייתי מפצה אותה על חשבוני כל כך הרבה.
במידה ותחליט לתבוע אותי האם למרות כל החתימות שיש ביידי שהיא חתמה מרצונה החופשי היא יכולה לנצח במשפט???
תודה על תשובתכם המהירה נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נראה לך כמו פורום לייעוץ משפטי?
שני22/02/2012ודרך אגב, מגעיל שמה שמעניין אותך זה אם היא תתבע אותך או לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרמתי לכוויות עם מכשיר להסרת שיער - תגובה
שי שחר28/02/2012היי נעמה
ראשית,המטופלת הייתה חייבת לעדכן אותך במהלך השאלון הרפואי על כך שהיו לה בעבר כוויות. שנית,להבא,במהלך כל שאלון שבו את מאבחנת את רגישות העור,עלייך לשאול את המטופל איך העור הגיב בעבר לכוויות,איזה סוג הצטלקויות היו מפצעים או כוויות וכדומה (כל זאת כמובן בהנחה שלא בדקת)
בכל אופן, יש לעדכן את המטופל שבמידה ותהיינה כוויות, צריך קצת סבלנות ואורח רוח והן עוברות לאחר מספר חודשים.
הייתי מציע לך כמובן לפנות אל חברת הביטוח שלך ולעדכן אותם בכל הפרטים שציינת כאן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי כבר כוויות יותר מחצי שנה
מי28/02/2012למה הן לא עוברות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)