הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    סיון
    04/03/2012

שלום,
    מזה שנים אני מסירה שיער בפנים באמצעות חוט,
    אני מעוניינת לעבור הסרת שיער לצמיתות אך אני חוששת מפגמינטציה מכיוון שאני שחומה.
    כמו כן כאשר התייעצתי עם גורמים שונים כל אחד ייעץ משהו אחר והותיר אותי מבולבלת. ברצוני לדעת איזו שיטה אכן עדיפה: אפילציה,טיפול בלייזר(ובאיזה שיטה) או טיפול באינפרא אדום.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - תגובה

שי שחר
    05/03/2012

שלום סיון

כל אחת מהשיטות עלולה לעורר פיגמנטציה אולם בהסרת שיער פנים עדיף אפילציה או אולטראסאונד
    במידה ועושים אפילציה,חובה לא להיחשף לשמש ואני גם ממליץ להשתמש בחומר נגד פיגמנטציה בכל מהלך הטיפול.
    לייזר או אינפרא דורשים גילוח ועלולים לעורר זקיקים רדומים, לכן אני פחות מתלהב מהם בטיפולי פנים

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - תגובה

סופי ברנר
    06/03/2012

שלום סיוון,

בכדי לתת לך עצה נכונה, חשוב לאבחן את העור שלך ואת השיער (כמות ועובי ופיזור על הפנים).
    אם את מדברת על איזור הפאות או שפם או סנטר והשיער שלך בינוני עד עבה - את יכולה לבצע טיפולי לייזר - בתנאי שלא יגלשו בטיפול לאזורים בהם יש פלומה או אין שיער .
    אם השיער שלך יותר דק ומפושט יותר - עדיף שתבחרי באפילציה.
    חשוב מאד בשני המקרים להגיע למקום מקצועי ולטפל בזהירות רבה, כן בגלל שמדובר באזור הורמונלי וכן בגלל גוון העור שלך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו